Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Як і очікувалося, вона було практично повністю присвячене новим iPad.

І так почнемо з нового покоління iPad Air. Тепер планшет доступний у двох версіях – на 11 та 13 дюймів. Усередині – чіп M2, який забезпечить триразовий приріст продуктивності порівняно з A12 Bionic.

З важливого — фронтальну камеру нарешті перенесли на широкий бік корпусу (він, до речі, виконаний у чотирьох не надто яскравих кольорах). Ціни стартують із $599 за 11-дюймову версію та від $799 13-дюймову.

Читайте також: Альтернативи Apple Vision Pro: 5 доступних варіантів окулярів віртуальної та доповненої реальності

Також, як здається, Apple всерйоз зайнялися slim-версіями своїх девайсів - був представлений найтонший iPad Pro в історії (всього 5,1 мм). Він навіть тонший за iPod nano. Два варіанти діагоналі (11,1 і 13 дюймів) і 1600 ніт максимальної яскравості OLED-екрана - але найцікавіше приховано всередині.

Мова про чіп M4. Він на 50% швидше за M2, має 10 ядер GPU і новий співпроцесор Neural Engine, який забезпечує 38 трильйонів операцій за секунду. Ціна цієї новинки – від $999 за 11,1-дюймову версію та від $1299 за 13-дюймову.

Не забули купертинівці і про аксесуари. Pro-версія Pencil має датчик розпізнавання сили натискання на корпус (з тактильною віддачею) та підтримку «Локатора». Magic Keyboard оновили набагато скромніше - тепер девайс відчувається як повноцінна клавіатура MacBook.

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK