Головна Новини Світ Росія На інавгурації Путіна помітили відомого американського актора
commentss НОВИНИ Всі новини

На інавгурації Путіна помітили відомого американського актора

Американський актор, який отримав громадянство Росії та підтримує окупацію України привітав Путіна на його інавгурації на пост президента РФ.

8 травня 2024, 08:55
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

7 травня відбулась так звана інавгурація російського диктатора Володимира Путіна на п’ятий термін президента РФ. Більшість країн та відомих людей проігнорували цю подію, однак виявилось, що на інавгурацію Путіна приїхав відомий американський актор.

На інавгурації Путіна помітили відомого американського актора

Російський диктатор Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Відомий скандальний актор та нинішній громадянин Росії Стівен Сігал потрапив у центр уваги ЗМІ, коли публічно підтримав Володимира Путіна на інавгурації російського диктатора. Колишня зірка Голлівуду назвала Путіна  "найбільшим лідером світу".

Відповідний відеоролик опублікували російські пропагандистські ЗМІ. Попри те, що Стівен Сігал роками живе в Росії, інтерв’ю для росіян він давав англійською мовою.

Стівен Сігал раніше був відомим актором Голлівуду завдяки своїм бойовим сценам у кіно. Також він майстер айкідо та володіє чорним поясом 7 дану. З 2014 року Сігал підтримав російське вторгнення в Україну та особисто Володимира Путіна за що і потрапив до бази даних "Миротворця", як особа, що становить загрозу Україні та міжнародному правопорядку.

У серпні 2022 року відвідав окупований росіянами Донецьк, зокрема побував в Оленівському СІЗО, де відбулось масове вбивство українських військовополонених. У 2023 році актор заявив, що зніме фільм про війну в Україні, де покаже "всю правду". За самовіддану службу Путін нагородив Стівена Сігала орденом Дружби.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що син Стівена Сігала одружився з російською моделлю.

Також "Коментарі" писали про те, що в ЄС пояснили чому шість країн союзу вирішили поїхати на інавгурацію до російського диктатора Володимира Путіна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Макс

8 травня 2024, 08:14

Сігал стара потворна жаба! Ніколи не вважав його ні актором не людиною.


Новини