Італійські брускети: готуємо начинки на будь-який смак

Італійські брускети. Скриншот: kanaldim.tv

Смачного всім, хто снідає! Сьогодні у меню — італійські брускети. Кулінарний експерт "Ранку Вдома" Чаба Бакош пропонує увімкнути всі смакові рецептори й скуштувати незвичайні поєднання. Тож готуйте на своїй кухні брускети з полуницею і крем-сиром, з хамоном, а також з томатною сальсою. Смакуйте із задоволенням!

Спосіб приготування

Скибки чабата підсмажте на пательні, або запечіть у духовці до золотавої скоринки.

Брускети з полуницею та крем-сиром

Полуницю наріжте кубиками, змішайте з дрібно нарізаною м’ятою та бальзамічним кремом.

Скибку чабати намастіть крем-сиром, викладіть полуницю та горгонзолу.

Потім полийте медом, посипте кедровими горіхами та прикрасьте м’ятою.

Брускети з томатною сальсою

Дістаньте серцевину з помідора. Наріжте кубиками, посоліть та змішайте з дрібно нарізаним базиліком, оливковою олією та бальзамічним кремом — зробіть сальсу.

Скибку чабати натріть часником та намастіть крем-сиром. Викладіть на брускету томатну сальсу, посипте пармезаном та прикрасьте базиліком. 

Брускети з хамоном

Скибку чабати натріть часником та намастіть крем-сиром.

Викладіть на брускету хамон, помідори чері та руколу.

Також цікаві рецепти:

Медіа-партнери
Прямий ефір