RU
 

Нацизм відродився з маркуванням Сделано в России - Зеленський

Текст: ,  8 травня 2024, 09:28
0
2284
Нацизм відродився з маркуванням Сделано в России - Зеленський
Фото: Пресслужба президента України
Зеленський звернувся до українців з нагоди Дня пам'яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Зупинити це, як і в 1945 році, здатен тільки об’єднаний вільний світ, об’єднаний в антипутінську коаліцію, наголосив глава держави.


Нацизм у світі відродився. Тільки з новим маркуванням: Сделано в России. Про це заявив президент Володимир Зеленський під час звернення з нагоди Дня пам'яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, який Україні відзначає 8 травня.

"Світ проспав відродження нацизму - о 5-й ранку 24 лютого 2022 року. І сьогодні всі, хто пам’ятає Другу світову та дожив до наших днів, відчувають дежавю. Битва за Київ, бомбардування Харкова, Одеси, Дніпра, масові могили, депортація дітей, фільтраційні табори, колонії для полонених. Сторінки з підручників про Другу світову Росія повернула в заголовки світових ЗМІ, доводячи з кожним новим злочином: нацизм відродився. Тільки з новим маркуванням: Сделано в России", - сказав глава держави.
 
За словами Зеленського, зупинити це, як і в 1945-му, здатен тільки об’єднаний вільний світ, об’єднаний в антипутінську коаліцію.

"Не словами, а діями здатний зупинити нацистів Москви, не дати новому злу поширитись на весь Європейський континент, а згодом і на весь світ. Довести відданість словам Ніколи знову!, щоб Ніколи знову! знову було актуальним", - підкреслив президент.




Нагадаємо, російські війська в ніч проти 8 травня атакували об’єкти генерації та передачі електроенергії у шести регіонах України

Росіяни атакували Україну 55 ракетами різних типів та 21 ударним дроном, 59 ворожих повітряних цілей вдалося знищити.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

Війна Росії з Україною
СюжетВторгнення Росії в Україну. Онлайн
Серед загиблих на Харківщині - вагітна жінка
За атакою на нафтобазу у Виборзі стоїть ГУР - ЗМІ
Нічна атака росіян: ДПСУ показала знищення дронів
Військовий аеродром та НПЗ в Росії атакували дрони СБУ - ЗМІ
СПЕЦТЕМА: Війна Росії з Україною
ТЕГИ: нацизмДень ПамятиВладимир Зеленский
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі