В Одесі чоловік убив 16-річного хлопчика, бо той не дав йому закурити

В Одесі чоловік убив 16-річного хлопчика, бо той не дав йому закурити.

В Одесі чоловік убив 16-річного хлопчика, бо той не дав йому закурити. Фото: od.npu.gov.ua

Події
08 травня 09:49

В Одесі 24-річний харків'янин убив 16-річного підлітка, бо той не дав йому закурити. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

Подія сталася 6 квітня пізно ввечері на вулиці Варненській, коли двоє неповнолітніх однолітків поспішали додому до комендантської години. Дорогою їх гукнули молоді чоловіки, які сиділи на лавці біля дитячого майданчика і захотіли закурити. 16-річні приятелі відповіли незнайомцям відмовою, через що двоє незадоволених молодих людей із компанії почали з ними словесну суперечку та штовханину.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Один зловмисник побив одного юнака, але той, застосувавши зміст сльозогінного балончика, що є у нього, втік і зателефонував до однієї з приватних охоронних фірм з проханням про допомогу. У той же час другий зловмисник "розбирався" з другим школярем і в ході бою вдарив його ножем у груди, пошкодивши серце.

Коли побитий хлопець повернувся, його приятель лежав у крові, а компанії незнайомців не було. Він викликав "швидку". Приїхали охоронці, намагалися надати пораненому одеситу долікарську допомогу, але, на жаль, він помер до приїзду медиків. Попередньо смерть хлопця настала внаслідок травми серця та гострої крововтрати. Точну причину смерті буде встановлено за результатами судово-медичної експертизи.

Вже наступного ранку встановили особу та місце проживання вбивці та затримали його у орендованій квартирі в Хаджибейському районі міста.

Під час проведення слідчих дій він розповів, що викинув зброю злочину на козирок над під'їздом житлового будинку неподалік місця події. Правоохоронці вилучили ніж та разом з іншими речовими доказами направлять на експертизу.

Слідчі повідомили фігуранту про підозру у умисному вбивстві та затримали його. Молодій людині загрожує до п'ятнадцяти років позбавлення волі.

Слідство продовжується.

Також зауважимо, що встановлено всіх учасників цієї події. За фактом побиття другого підлітка розпочато провадження за статтею 125 ККУ.

  • В Одесі чоловік убив 16-річного хлопчика, бо той не дав йому закурити фото
  • В Одесі чоловік убив 16-річного хлопчика, бо той не дав йому закурити фото 1
  • В Одесі чоловік убив 16-річного хлопчика, бо той не дав йому закурити фото 2
  • В Одесі чоловік убив 16-річного хлопчика, бо той не дав йому закурити фото 3

В Одесі чоловік убив 16-річного хлопчика, бо той не дав йому закурити фото

Усі фото та відео: od.npu.gov.ua

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах