Комп'ютерна техніка

Lenovo Tab K11 Plus: чого очікувати від нового планшета Lenovo

0

Lenovo готується до дебюту нового планшета на світовому ринку під назвою Lenovo Tab K11 Plus. Нещодавно цей планшет отримав багато сертифікатів, як-от TDRA, UL Demko та TUV Rheinland. Повідомляється, що планшет буде ребрендинговою версією Lenovo Zhaoyang K11, який нещодавно був представлений у Китаї. Отже, ось все, що ви можете очікувати від Lenovo Tab K11 Plus.

1. Дизайн і відображення

Починаючи з дизайну, очікується, що Lenovo Tab K11 Plus матиме товщину 7,15 мм і важитиме близько 520 грамів. Планшет матиме повністю алюмінієву конструкцію з плоскою задньою стороною та боками, однак задня частина також включатиме жорстку смужку з ПММА та полікарбонату, які забезпечать поверхню, яку легко захопити.

Спереду він може мати 11,5-дюймовий 2K-дисплей зі співвідношенням площі екрана до корпусу 86,5%. Точна роздільна здатність може бути приблизно 2000 x 1200 пікселів. Крім того, дисплей, ймовірно, забезпечить пікову яскравість 400 ніт з 72% охопленням колірної гами NTSC у поєднанні з частотою оновлення 90 Гц. Цей дисплей сертифікований для слабкого синього світла та затемнення без мерехтіння, що захищає здоров’я зору та мінімізує навантаження на очі під час тривалого використання.

2. Продуктивність і апаратне забезпечення

Під капотом планшет буде працювати на процесорі Qualcomm Snapdragon 680. Snapdragon 680 — це восьмиядерний процесор 4G, який дебютував у жовтні 2021 року та має максимальну тактову частоту 2,4 ГГц. Тож цілком зрозуміло, що цей планшет призначений більше для розваг і продуктивності, а не для важких навантажень, таких як ігри.

Планшет може мати до 8 ГБ оперативної пам’яті LPDDR4x і 256 ГБ внутрішньої пам’яті, яку можна розширити за допомогою карти TF. Ця установка повинна без проблем справлятися з щоденними завданнями та багатозадачністю. Він також може оснащуватися великою батареєю на 8600 мАг, що забезпечує 14 годин роботи в Інтернеті, 12 годин відтворення відео та до 900 годин у режимі очікування. Ми очікуємо, що акумулятор матиме підтримку швидкої зарядки потужністю близько 20 Вт.

3. Камери, динаміки та мікрофони

Щодо оптики, планшет, ймовірно, запропонує одну 8-мегапіксельну камеру на передній панелі із записом відео 1080p і 13-мегапіксельну камеру з автофокусом на задній панелі із записом відео до 4K. Система камери, ймовірно, матиме такі функції, як допомога при зйомці AI, фільтр краси, режим HDR і розмиття фону для відеодзвінків. Фронтальна камера також може мати підтримку розпізнавання обличчя для додаткової безпеки.

Що стосується аудіо, планшет може запропонувати налаштування з чотирма динаміками з налаштуванням Dolby Atmos, а також 2 вбудованими мікрофонами.

4. Інші помітні особливості

Очікується, що Tab K11 Plus матиме настроювану кнопку швидкого доступу, розташовану під кнопками гучності та живлення збоку. Ця кнопка пропонує широкі можливості програмування, дозволяючи користувачам призначати різні дії для одинарного та подвійного клацання. Ці дії можуть включати запуск програми, перемикання Bluetooth, режим польоту, точку доступу, ліхтарик, запис відео/аудіо тощо.

Ми також можемо очікувати, що Lenovo запропонує підтримку клавіатури Stylus Bluetooth для цього планшета. Ми можемо очікувати, що планшет буде пропонуватися у варіантах лише Wi-Fi та Wi-Fi + LTE, причому обидві ці моделі пропонують дводіапазонне підключення WiFi 6. Нарешті, планшет може поставлятися з корпусом, сертифікованим IP52, який забезпечує обмежений захист від пилу та води.

Оскільки планшет почав отримувати багато ключових сертифікатів, ми можемо очікувати, що він дебютує найближчими тижнями.

Comments

Comments are closed.