Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія має перевагу: Нідерланди висловилися, чи є сенс далі допомагати Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія має перевагу: Нідерланди висловилися, чи є сенс далі допомагати Україні

Глава Міноборони Нідерландів упевнена, що ситуацію у війні ще можна змінити на користь України

8 травня 2024, 10:55 comments1161
Поділіться публікацією:

Тепер остаточний результат у війні залежить від західної допомоги. Саме від цього значною мірою залежить, чи вдасться переламати поточну тенденцію на фронті російсько-української війни, де зараз має перевагу Росія. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в інтерв'ю литовському громадському мовнику "LRT" зробила міністр оборони Нідерландів Кайса Оллонгрен.

Росія має перевагу: Нідерланди висловилися, чи є сенс далі допомагати Україні

Кайса Оллонгрен. Фото: з відкритих джерел

Міністр наголосила, що можна зрозуміти українських військових в окопах, які кажуть, що допомоги Заходу катастрофічно не вистачає, але, водночас, наголосила Кайса Оллонгрен, треба розуміти, що війна – це складне та страшне явище.

"Зараз ми справді бачимо, що Росія має певну перевагу. Але я переконана, що ми можемо змінити ситуацію, якщо збільшимо обсяги виробництва, зокрема боєприпасів, а також дронів та інших нових технологій, які дуже широко залучають і застосовують в Україні. Якщо ми зможемо посилити зокрема її ППО – я переконана, що Україна досягне успіху. Але ми повинні активно підтримувати Україну", – зазначила Кайса Оллонгрен.

Також її запитали, чого чекати від Нідерландів надалі, якщо парламентські вибори показали, що багато людей підтримують популістські сили.

Оллонгрен зазначила, що партія-переможниця Герта Вілдерса не отримала більшості і досі веде складні коаліційні переговори. Також вона зазначила, що загалом у парламенті та суспільстві висока підтримка України та розуміння, що від цього залежить безпека Європи.

"Сподіваюся, коли виборці голосуватимуть на виборах до Європарламенту у червні, вони серйозно задумаються про те, що безпека – не щось, що є "за замовчуванням" і буде завжди... У безпеку необхідно інвестувати, ми маємо вкладатися у нашу безпеку, нам потрібні люди, готові одягнути форму і захищати наш континент", – наголосила міністр.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чи розуміє Захід, що РФ веде війну не тільки проти України: чому змінюється риторика.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Донбас

8 травня 2024, 10:40

Сенс есть только у зеленых выблядков. Чем дольше и больше будут давать денег, тем дольше и больше эти зеленые твари будут разворовывать. Больше никакого сенса нет и не будет с этой властью воров.

Ігор

8 травня 2024, 10:15

Змінити можна все і завжди треба змінювати країну потрібен сильний поштовх сильний землетрус щоб розбудити це тилове болото яке дозволяє чиновникам жити по-старому і красти. Гнати цю проросійську ********: Гетманцева Єрмака ... Потрібен сильний землетрус серед всіх корумпованих чиновників. Боягузлива бандерівщина сховалась у схронах під час інавгурації і победобесся, а Росія навпаки б'є по боягузам навіть і у святкові дні. Так було після олімпіади у Сочі коли на покірність Порошенка Кличка Яценюка Тягнибока ... відповіли вбивством небесної сотні і крадіжкою Криму Донбасу.


Новини