Українська співачка Jerry Heil та реперка alyona alyona представляли Україну на “Євробаченні-2024” та здивували глядачів неймовірним виступом під час першого півфіналу, який відбувся 7 травня. 

Головне за день:

Проте виникла несподівана ситуація – Jerry Heil травмувалася просто на сцені.

Інцидент стався, коли вона спробувала піднятися на платформу. У підготовці до виступу вона працювала на підлозі, тож не розрахувала силу при підйомі. У результаті Jerry Heil отримала травму коліна. Проте співачка завершила виступ і завірена, що почувається нормально.

“Коли я спробувала піднятися на платформу… Підіймаюся вгору, але в кінці, коли все повинно було кульмінувати, я впала на коліна. Під час репетицій ми тренувалися на підлозі, де не було нахилу. Тут же я різко вирушила вперед і впала на платформу, яка була під кутом. Трошки переоцінила. Але це незначно. Я натиснула на себе трошки занадто сильно”, – розповіла виконавиця.

Також читайте: alyona alyona втратила голос

Нагадаємо, раніше травму під час репетиції виступу на Євробаченні-2024 отримала реперка alyona alyona.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦