Головна Новини Суспільство Війна з Росією Україна має свій «аналог» ядерної зброї: війна може піти «цікавіше»
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна має свій «аналог» ядерної зброї: війна може піти «цікавіше»

Насправді, дрони є українською ядерною зброєю, вважає військовий Юрій Касьянов. За його словами, як тільки у владі це зрозуміють, війна піде «цікавіше і веселіше»

8 травня 2024, 11:56 comments8215
Поділіться публікацією:

Як відзначив Юрій Касьянов, є люди, які все ще скептично оцінюють успіх Сил оборони зі знищення нафтопереробної промисловості терористичної Росії. Вони стверджують, що, буцімто, терористична РФ є великою, тому має багато ресурсів. Саме тому, нібито падіння експорту нафтопродуктів на чверть нічого не змінює.

Україна має свій «аналог» ядерної зброї: війна може піти «цікавіше»

Юрій Касьянов

"Поки що не змінює. Поки ще збитки не критичні, за інерцією маховик крутиться, машина війни працює",
- підкреслив Юрій Касьянов.

В цьому контексті військовий згадав, що атака Японії на Перл-Харбор 1941 року стала прямим наслідком нафтового ембарго, введеного Сполученими Штатами проти агресивної Японії. При цьому, додав військовий, Німеччина капітулювала в 1945-му після того, як союзники розбомбили німецькі заводи з виробництва синтетичного палива. Більше того, додав він, загибель  такого монстра, як СРСР також стала наслідком енергетичної кризи.

"Дрони, звісно, не панацея. Але сьогодні далекобійні дрони — це наша ядерна зброя в цій війні. Коли це зрозуміють нагорі — війна піде цікавіше і веселіше",
— відзначив Касьянов.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Україна успішно завдає ударів по території Росії, при цьому використовує далекобійні дрони власного виробництва. Зазвичай, цілями для українських безпілотників є російські НПЗ. Буцімто, ще з лютого Сполучені Штати просили Київ припинити нищити російські НПЗ. Згодом такі заяви почали звучати від офіційних осіб США, в тому числі і від глави Пентагону Ллойда Остіна, який радив Україні вибрати інші цілі для ударів.

Втім, стало відомо, що тепер Сполучені Штати більше не вимагають від України припинити удари по російським НПЗ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини