RU
 

Журналістам відкрили допуск до Верховної Ради

Текст: ,  8 травня 2024, 11:57
0
571
Журналістам відкрили допуск до Верховної Ради
Фото: Пресслужба Верховної Ради
Руслан Стефанчук поспілкувався з журналістами

Одночасно у прес-центрі може перебувати не більше 30 представників медіа. Це обумовлено безпековими вимогами.

Представники ЗМІ отримали доступ до приміщення Верховної Ради. Відповідне розпорядження про акредитацію медіа при парламенті на період дії воєнного стану підписав спікер Руслан Стефанчук, повідомляється на сайті Ради у середу, 8 травня.

"Нині для представників медіа створено необхідні умови для висвітлення роботи єдиного законодавчого органу. Це − спеціально обладнані робочі місця, місце для брифінгу, запису інтерв’ю, трансляції засідань тощо", – йдеться у повідомленні.

Вказано, що 7 травня Стефанчук та керівник Апарату Ради В’ячеслав Штучний провели зустріч із журналістами, де розповіли про особливості роботи у прес-центрі, зокрема про необхідність спускатися в укриття під час повітряної тривоги.

У Раді уточнили, що одночасно у прес-центрі може перебувати не більше 30 представників медіа. Це обумовлено безпековими вимогами і кількістю місць в укритті будівлі парламенту.

Раніше десятки громадських організацій та представників ЗМІ звернулися до Верховної Ради з закликом забезпечити доступ журналістів до засідань та кулуарів парламенту.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

ТЕГИ: УкраинаСМИРадаЖурналистыпарламент
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі