Бізнесмена звинуватили у замовленні вбивства директора однієї з юридичних компаній 

Головне за день:

 Офіс Генерального прокурора та МВС України повідомили, що одному з українських олігархів, Ігорю Коломойському, оголосили про підозру у замовленні вбивства директора юридичної компанії у 2003 році у Феодосії.

Ігор Коломойський

За даними слідства, Коломойський, діючи з мотивів особистої помсти, замовив вбивство директора юридичної компанії за те, що той не виконав його вимоги щодо анулювання та визнання недійсними рішень загальних зборів акціонерів одного з підприємств.

Також читайте: Троє депутатів Київради судитимуть через ухилення від військової служби

Для реалізації злочину Коломойський залучив членів банди, які спеціалізувалися на скоєнні тяжких та особливо тяжких злочинів, зокрема, на фізичній розправі з конкурентами.

Нападники жорстоко побили та завдали ножових поранень директору юридичної компанії, але його життя вдалося врятувати.

У 2003 році правоохоронці затримали виконавців замовного вбивства, а тепер, завдяки зібраним доказам, встановили й замовника злочину.

Наразі прокурори та слідчі здійснюють невідкладні дії, спрямовані на викриття всіх осіб, причетних до скоєння злочину. Коломойський перебуває під вартою.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦