У поліції показали наслідки ворожих обстрілів Київської області (ФОТО)

Внаслідок ворожої атаки на Київську область є постраждалі та руйнування

У середу, 8 травня, ворожі війська завдали ударів по районах Київської області. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Головного управління Національної поліції в Київській області та показали наслідки ворожих ударів. 

“Станом на 09:30 у населених пунктах зафіксовані пошкодження —  13 приватних будинків, 3 транспортні засоби. На жаль, є постраждалі: 59-річна жінка та 33-річний чоловік. Їх госпіталізовано до медичного закладу з осколковими пораненнями”, - повідомили у поліції. 

На місцях вчинення воєнних злочинів працювали поліцейські, вибухотехніки та працівники ДСНС. 

У поліції також звернулися до громадян та вкотре попросили не нехтувати сигналами тривоги та негайно прямувати в найближче укриття. “Зберігайте спокій, будьте пильні, бережіть себе та своїх близьких!”, - наголосили в поліції. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у ніч на 8 травня 2024 року російські окупанти завдали комбінованого удару ракетами різних типів та ударними БПЛА. Було знищено 59 повітряних цілей: 39 ракет та 20 ударних БПЛА. Дізнатися детальніше, які ракети вдалося знищити, можна за посиланням.

Також у Міністерстві енергетики повідомили, що ворог знову атакував енергетичні об'єкти. “Атаковані об’єкти генерації та передачі електроенергії у Полтавській, Кіровоградській, Запорізькій, Львівській, Івано-Франківській, Вінницькій областях. Наслідки уточнюються. Енергетики вже працюють над їх ліквідацією”, - йдеться у повідомленні міністерства.

Що відбувалося вночі в Києві та Київській області, можна дізнатися детальніше тут




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися