RU
 

ЗСУ відреагували на затримання футболіста працівниками ТЦК

Текст: ,  8 травня 2024, 12:35
0
5664
ЗСУ відреагували на затримання футболіста працівниками ТЦК
Фото: ФК Хуст
Микола Сираш може поповнити лави ЗСУ найближчим часом

Дивним є намагання футбольного клубу зробити своїх гравців привілейованими порівняно з іншими громадянами України, зазначили в ОК Захід.

У Збройних силах України відреагували затримання працівниками ТЦК футболіста закарпатського ФК Хуст, наголосивши, що захист країни є найголовнішим пріоритетом. Про це йдеться у дописі Оперативного командування Захід у Telegram в середу, 8 травня.

Військові нагадали, що процес бронювання і отримання відстрочки від мобілізації суворо регламентований. Тому, якщо у спортсмена немає законних підстав і належним чином оформленого бронювання, то він може підлягати мобілізації.

При цьому у ЗСУ заявили, що "вболівають за український футбол, але захист України ставлять на перше місце".

"В той час, коли сотні видатних спортсменів в лавах Сил оборони героїчно борються з агресором, інколи ціною власного життя, м'яко кажучи, дивним є намагання футбольного клубу зробити своїх гравців привілейованими порівняно з іншими громадянами України і ставити інтереси футбольного клубу над захистом країни", – йдеться у заяві.

Раніше у середу стало відомо, що гравця ФК Хуст Миколу Сираша затримали співробітники ТЦК на міському вокзалі. Його доставили до військкомату. На момент затримання чоловіку виповнилося 25 років. У ФК стверджують, що наразі не можуть вийти на зв'язок з футболістом і просять керівництво українського футболу втрутитися в ситуацію.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

Війна Росії з Україною
СюжетПідсумки 19.05: Перемога Усика і знищення Ковровця
Відключення електроенергії: як вплине потепління
РФ зібрала третину своїх ракетоносців в Оленьї: ЗМІ назвали небезпеку
СюжетВторгнення Росії в Україну. Онлайн
Серед загиблих на Харківщині - вагітна жінка
СПЕЦТЕМА: Війна Росії з Україною
ТЕГИ: войнафутболЗакарпатьефутболистыфутболистВСУ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі