Модне натхнення: поради на 2024 рік

Модне натхнення: поради на 2024 рік - фото

Модне натхнення: поради на 2024 рік - фото

Події
08 травня 12:57

У 2024 році світ моди продовжує відкривати нові горизонти, кидаючи виклик традиційним уявленням про красу та стиль. Чи то яскраві інноваційні тренди, чи класичні позачасові силуети, в моді знайдеться щось для кожного. Надихайтеся нашими порадами та сміливо експериментуйте зі своїм стилем!

Етична мода - свідомий вибір

Екологічно чиста та етична мода набирає обертів. Бренди все частіше роблять ставку на використання перероблених та екологічно безпечних матеріалів, а також впроваджують принципи сталого розвитку у свої виробничі процеси. Віддавайте перевагу брендам, для яких важлива екологічна відповідальність та соціальна справедливість.

Мінімалізм та стриманий шик

Похмурі відтінки чорного та білого витісняють яскраві літні кольори. Замість оголених силуетів у моді суворі костюми, тренчі, джинси та спідниці-олівці. Логоманія поступається місцем лаконічному шику в стилі Керолін Бессетт-Кеннеді - ікони стилю 90-х. Тому, якщо у вашій шафі вже є біла сорочка та чорні штани, тоді для них вихід.

Ультракороткі шорти

Міні-шорти з деніму чи шкіри стануть хітом наступного сезону. Від Міучіі Прада до Ізабель Маран - дизайнери демонструють ультракороткі моделі у поєднанні з сорочками, блейзерами Emporio Armani і навіть вечірні сукні.

Білий колір

Білі сукні різних фасонів - від муслінових сарафанів до щільних мереживних - обіцяють бути трендом майбутнього літа. Valentino, Chloé, Dior та інші Будинки віддають данину чистоті та невинності та пропонують різні фасони одягу у білому кольорі.

Модне натхнення: поради на 2024 рік фото 1Модне натхнення: поради на 2024 рік фото 1

Високі штани

Штани з високою талією від бренду Loewe задають тон сезону. Ці моделі з вбудованим корсетом миттєво подовжують ноги і роблять фігуру стрункішою та елегантнішою. Так чому б не придбати модні штани для своїх літніх пригод, тим більше, що вони ідеально комбінуються з кроп-топами і мереживними боді.

Квіткові принти

Троянди всіх відтінків — від блідо-рожевих до червоних — прикрашають сукні, спідниці та аксесуари в колекціях Сімони Роча, Балмен, Річарда Куїнна та багатьох інших. Прекрасна можливість розбавити свій монохромний гардероб квітчастою блузою або сукнею влітку.

Прозорі спідниці

Ультрамодні цього сезону напівпрозорі спідниці з фатину, мережива або сітки. Носіть їх із сорочками та топами, як на показах Celine, Givenchy або Altuzarra. Але якщо ви шанувальниця більш оригінальних рішень, то така спідниця чудово підійде під байкерську куртку або джинсову жилетку.

Металік

Блискучі тканини, паєтки та стрази задають ритм вечірній моді. Надихаючись естетикою Олімпіади, що наближається в Парижі, багато Будинків використовували металізовані матеріали. Босоніжки кольору металік, джинси зі стразами та сумка-шопер з паєтками – ось нові речі, які мають з'явитися у гардеробі цього літа, щоб бути у тренді.

Хендмейд

Бахрома, помпони, мереживо та клаптева техніка - ремісничі техніки в ході у Balmain, Bottega Veneta та інших трендсеттерів. Цінується ручна праця та ілюзія хендмейду.

Гетсбі та ар-деко

У дусі 1920-х років — асиметричні сукні з бахромою та металевими вставками, головні убори з пір'ям. Prada, Lanvin та Dior переосмислюють стиль епохи джазу та додають ці деталі до своїх колекцій. Якщо ви завжди мріяли про щось подібне, то літо 2024 року - саме час втілити свої мрії в реальність.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах