Головна Новини Світ Росія У Росії заявили про отримання нових винищувачів. У чому їхня особливість
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії заявили про отримання нових винищувачів. У чому їхня особливість

У Росії заявили, що їхні повітряно-космічні сили одержали партію нових удосконалених винищувачів Су-35С. Зазначається, що йдеться про другу партію, яка була передана на потреби армії

8 травня 2024, 13:05 comments1928
Поділіться публікацією:

За інформацією РосЗМІ, повітряно-космічні сили терористичної Росії отримали партію нових винищувачів Су-35С покоління 4++.

У Росії заявили про отримання нових винищувачів. У чому їхня особливість

Російський винищувач

Як повідомили в Об'єднаній авіабудівній корпорації, винищувачі було зроблено на Комсомольському-на-Амурі авіаційному заводі імені Ю. А. Гагаріна. Зазначається, нові літаки нібито пройшли цикл наземних і льотних випробувань, а також прилетіли до місця базування.

Більше того, у терористичній Росії стверджують, що Комсомольський-на-Амурі авіаційний завод вийшов на ритмічний темп виробництва літаків у рамках програми поточного року. Нібито йдеться про другу партію бойових машин, відправлену ВКС Росії.

Крім того, у корпорації стверджують, що такі повітряні судна оснащені системами високошвидкісного обміну даними та інформаційно-прицільними системами великого радіусу дії. Також росіяни стверджують, що винищувачі отримали силові установки на базі нових двигунів із цифровою системою управління, що нібито дозволило конструкторам "суттєво покращити" маневрені та інші характеристики машин.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що зовсім скоро Україна має нарешті отримати винищувачі F -16. Очікується, що перші літаки можуть з'явитися вже на початку літа. При цьому українські пілоти успішно проходять навчання.

Тим не менш, в РФ з жахом очікують на появу американських винищувачів на фронті, які, дійсно, за необхідної кількості можуть змінити хід війни. Так, у терористичній Росії навіть влаштували істерику із цього приводу. У МЗС країни-агресора заявили, що сприйматимуть їх як носіїв ядерної зброї .




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини