Головна Новини Суспільство Скандали Найбільш шокуючий виступ на Євробаченні 2024: в мережі не приховують здивування
commentss НОВИНИ Всі новини

Найбільш шокуючий виступ на Євробаченні 2024: в мережі не приховують здивування

Глядачі не приховують емоцій через скандальний виступ конкурсанта з Фінляндії Windows95man на Євробаченні 2024.

8 травня 2024, 14:00 comments12863
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

На Євробаченні беруть участь артисти, які роблять усе можливе, щоб запам'ятатися європейському глядачеві. Безсумнівно, це був план представника Фінляндії Windows95man на Євробаченні 2024, який своїм виглядом шокував глядачів. Після його виступу, інтернет одразу заполонили коментарі як з обуренням, так і зі словами захоплення скандальним шоу.

Найбільш шокуючий виступ на Євробаченні 2024: в мережі не приховують здивування

Учасник від Фінляндії Windows95man сцені Євробачення 2024. Фото з відкритих джерел

Фінський співак і ді-джей Теему Кейстері, який відомий на музичній сцені як Windows95man вразив публіку на Євробаченні 2024. Його цінують за неповторний стиль та своєрідну енергетику, яка подобається і критикам, і глядачам. 

Кар’єра Кейстері злетіла після перемоги у фінському відборі на 68-й пісенний конкурс Євробачення. 10 січня 2024 року Кейстері разом з Анрі Пійспаненом презентували пісню No Rules!. Через місяць вони набрали найбільше голосів журі та глядачів, що дало їм право представляти Фінляндію на Євробаченні 2024. 

Виступ у Мальме під час першого півфіналу, безперечно, вже увійшов в історію. На сцені в Мальме Windows95man вийшов із яйця так, що здавалося ніби він без штанів. Лише згодом він отримав джинсові шорти, в яких танцював з танцюристами, розмахуючи при цьому феєрверками.

Найбільш шокуючий виступ на Євробаченні 2024: в мережі не приховують здивування - фото 2

Windows95man сцені Євробачення 2024

Після цього виступу в мережі з'явилася хвиля коментарів з захватом від виступу Windows95man: "Ось чому Фінляндія — найщасливіша країна у світі", "Безперечно найвеселіший виступ вечора", "Найкраще, що я бачив сьогодні", "Без правил, без штанів".

Однак деякі користувачі висловили своє обурення через скандальний виступ Фінляндії на конкурсі Євробачення 2024: "Нецензурний виступ", "Він серйозно показав голу дупу?", "Хто голосував за цей жах?!", "Я не розумію, це конкурс на найдурнішу пісню?", "Мені погано після цього виступу", "Сором".

У першому півфіналі Євробачення фінський виконавець Windows95man так само як і представники України alyona alyona з Jerry Heil потрапили у фінальну частину пісенного конкурсу, яка запланована на 11 травня.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про скандал на Євробаченні через який поляки закликали не голосувати за Україну.

Також "Коментарі" писали про те, коли пройде другий півфінал Євробачення 2024.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини