Жорстоке вбивство підлітка в Одесі: поліція затримала підозрюваного

Вбивство підлітка в Одесі: затримано 24-річного харків'янина

В Одесі поліцейські затримали 24-річного жителя Харкова, підозрюваного у вбивстві 16-річного одесита. Зловмиснику вже оголошено про підозру у вмисному вбивстві, за яке йому загрожує до 15 років позбавлення волі. Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

Злочин стався 6 квітня близько 23:00 на вулиці Варненській. Двоє 16-річних друзів поспішали додому до настання комендантської години, коли їх зупинили двоє незнайомців, які сиділи на лавці біля дитячого майданчика.

Незнайомці попросили хлопців закурити, але ті відмовилися. Це не сподобалося зловмисникам, і вони розпочали словесну перепалку та штовханину. Один із нападників побив одного з юнаків, але той зумів втекти, застосувавши сльозогінний балончик, та зателефонував до приватної охоронної фірми з проханням про допомогу.

В цей час другий зловмисник наніс ножове поранення в груди іншому школяреві. Поранений юнак лежав на землі, коли його друг повернувся. Зловмисники вже встигли втекти.

Приятель покликав на допомогу охоронців та викликав швидку допомогу. На жаль, до приїзду медиків юнак помер від травми серця та гострої крововтрати. Точна причина смерті буде встановлена після судово-медичної експертизи.

Вже наступного ранку поліцейські спільно зі співробітниками управління карного розшуку встановили особу та місцепроживання правопорушника. Його затримали в орендованій квартирі в Хаджибейському районі міста.

За допомогою мобільної ДНК-лабораторії криміналісти оперативно дослідили біологічні сліди, вилучені на місці злочину. Результати експертизи підтвердили причетність 24-річного харків'янина до вбивства.

Під час допиту підозрюваний зізнався у скоєному злочині та повідомив, що викинув знаряддя злочину на козирок над під’їздом житлового будинку неподалік від місця події. Ніж вилучено та направлено на експертизу.


Нагадаємо, що на Одещині правоохоронці повідомили про підозру чоловіку у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень жінці, яка внаслідок цього потрапила до реанімації.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Ксюша

10 травня 2024, 17:04

Дети должны дома быть а не шастать 7 раз на одном месте и искать приключений они сами дорвались дерзко начали говорить что мать и жена твоя шлюха ещё забризкали беременую женщину и конечно у них била драка и парни эти малолетки были под наркотой и искали закладку они конечно не признаются и Парень про которого ви думаете что он убийца он оборонялся он просто достал нож что ли напугать а тот хотел выбить нож и сам же и попался имейте совесть писать всякую дрянь у него что ли вы понимали жена чуть не умерла от перцевого баллончика а ви пишите херню

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися