Головна Новини Спорт футбол ТЦК забрали українського футболіста з вокзалу у військкомат
commentss НОВИНИ Всі новини

ТЦК забрали українського футболіста з вокзалу у військкомат

25-річний український футболіст Микола Сираш був відправлений до військкомату після зустрічі з працівниками ТЦК на вокзалі в Хусті.

8 травня 2024, 14:33
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Український футболіст та гравець ФК "Хуст" Микола Сираш після зустрічі з працівниками ТЦК на міському вокзалі був доправлений до військкомату. У футбольній команді заявили, що після цього втратили з ним зв'язок, а подальша доля футболіста невідома.

ТЦК забрали українського футболіста з вокзалу у військкомат

ТЦК забрали українського футболіста з вокзалу до військкомату. Фото з відкритих джерел

У ФК "Хуст" повідомили у Facebook, що їх гравця Миколу Сираша 7 травня працівники ТЦК з порушенням закону про мобілізацію відправили у військкомат. Футбольний клуб зазначив, що футболісту 25 років, а нові правила про мобілізацію мають вступити в дію з 18 травня.

"На момент затримання футболісту виповнилося 25 років, хоча закон ще не вступив у дію, в славнозвісному Хустському ТЦК свої правила незаконного утримання людей. Звʼязок з футболістом на цю мить відсутній. Подальша доля – невідома", — пише ФК "Хуст".

Футбольний клуб скаржиться, що через діяльність Хустського ТЦК інші футбольні команди бояться їхати у Хуст. Крім того, ФК "Хуст" критикує, що деякі українські клуби отримали бронювання на своїх гравців, тоді як інші не можуть цього зробити.

Команда звернулась до українських футбольних та місцевих установ з закликом відреагувати на діяльність ТЦК у Хусті.

"Зовнішній ворог прагне знищити нас, нашу мову, культуру, спорт. Допоможіть врятувати український футбол", — вказують у ФК "Хуст".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що ТЦК зробили попередження, що за втручання у їх роботу можна отримати кілька років в'язниці.

Також "Коментарі" писали про заяву ТЦК у якій стало відомо про смерть військовозобов'язаного через епілептичний напад після проходження ним ВЛК.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини