Головна Новини Суспільство Війна з Росією Сирський розповів про нацизм із російським обличчям і сказав, за що боряться ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Сирський розповів про нацизм із російським обличчям і сказав, за що боряться ЗСУ

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський повідомив, що сьогодні Україна змушена захищатися від «нацистського нашестя», у якого російське обличчя. За його словами, ЗСУ боряться за те, щоб кремлівське зло не поглинуло всю Європу

8 травня 2024, 14:39
Поділіться публікацією:

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський у День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні провів паралелі між тим, що відбувалося під час Другої світової війни і зараз.

Сирський розповів про нацизм із російським обличчям і сказав, за що боряться ЗСУ

Олександр Сирський

За його словами, українці, дійсно, наче знову повернулися в часи Другої світової, адже знову повинні захищатись від нацистського нашестя — бомбардувань мирних міст, звірств і знущань над мирними людьми, депортації наших дітей.

"Але тепер це вже нацизм з російським обличчям", — підкреслив Сирський.

Окрім того, Головнокомандувач ЗСУ повідомив про те, за що саме борються українські військові.

"Українські воїни сьогодні ведуть боротьбу з російськими окупантами задля того, щоб реанімоване в кремлі зло не поглинуло усю Європу", — підкреслив Сирський.

При цьому Головнокомандувач підкреслив, що для перемоги над нацизмом потрібна єдність усього цивілізованого світу.

"Лише разом ми можемо зупинити російський нацизм й здобути перемогу", — відзначив Сирський.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що 8 травня російські загарбники завдали масштабний комбінований удар по території України. Вони використовували ракети та дрони. Під удар потрапили об’єкти енергетики в кілько областях. Саме тому в "Укренерго" допустили, що ввечері будуть можливі екстрені вимкнення світла на всій території України.

Разом з тим, в Міноборони країни-терориста підтвердили інформацію про те, що вдарили ракетами по об’єктам енергетики. Там заявили, що, буцімто, це – удар у відповідь, адже Україна також намагається знищити енергетику терористичної Росії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

8 травня 2024, 13:55

Ось воно! Чим більше невдач на фронті тим більше бла-бла-бла. Зате у тиловому болоті за 2,5 років так нічого і не змінилось. Навіщо імпотентам взагалі було братись і тоді 34 роки і зараз якщо не здатні? Покористуватись? Це як дуже старий бандерівець за дівкою погнався, наздогнав. Але ж не здатен. Каже: то хоч обкраду її, якщо іншого не можу. Ганебним навіть не соромно.


Новини