Молодь Дніпра перемогла у Всеукраїнському конкурсі

Молодь Дніпра здобула перемогу та призові місця на Всеукраїнському конкурсі “Золотий фліпчарт-2024”. Він покликаний зібрати та розповісти історії боротьби громадського сектору в умовах війни, відзначити та мотивувати українців і надалі працювати на Перемогу.

Про це Відкритому розповіла голова Молодіжної ради Дніпра Дар’я Бичишина.

Молодь Дніпра перемогла у Всеукраїнському конкурсі - рис. 1

Дар’я Бичишина

Офіційна церемонія нагородження переможців конкурсу «Золотий фліпчарт-2024» відбулася у Тернополі. Найкращих обирали у таких номінаціях: “Волонтерська ініціатива року”, “Проєкт року”, “Молодіжна рада року”, “Молодіжний проєкт року”, “Громадська організація року” та “Благодійна організація року”.

Серед дніпрян перше місце в номінації «Молодіжний проєкт року» здобув каталог «Відчуй Дніпро». Перемогу в номінації «Громадська організація року» присудили ГО «Хелпери Дніпра». А молодіжна рада Дніпра посіла третє місце в номінації «Молодіжна рада року» за результатами онлайн та експертного голосування.

“Це унікальний конкурс, я вважаю, бо він має на меті об’єднати українців у волонтерській діяльності. Цього року ми вперше взяли участь у ньому і подалися одразу в кількох номінаціях, серед яких і наші проєкти “Постріл помсти” та “Фронт павер”, які, на жаль, не виграли через те, що ми не масштабувалися на всю Україну. Проте була дуже сильна підтримка аудиторії онлайн. Та ми перемогли у номінації «Молодіжна рада року». Це надзвичайно втішно, що нашу роботу так високо оцінили, і дає нам величезний поштовх та мотивацію працювати далі та здобувати ще більше. Ці досягнення — чергове підтвердження важливості нашої роботи. Дуже пишаємося результатами та продовжуємо разом втілювати мрії в реальність. Вже зараз ми працюємо над реалізацією грантового проєкту, що виграла Молодіжна рада Дніпра. Він виконується за підтримки Агенства США з міжнародного розвитку USAID та має назву “Зміцнення громадської довіри”. Будемо масштабуватися на весь наш регіон, підтримувати молодіжні ради та разом робити цікаві проєкти”, – розповідає Дар’я Бичишина.

Загалом на конкурс надійшло більше 100 заявок з різних куточків України. Експертне оцінювання визначило 36 переможців, історії яких надихають, мотивують та додають сил працювати задля пришвидшення нашої Перемоги.

Більше дивіться у відео:

Підписуйтеся на наш Телеграм-канал і сторінку Відкритого в Фейсбук, щоб першими дізнаватися про найважливіші події Дніпра.

Теги: , , , , ,