URAUA.INFO

logo222
tg
twitter
insta
youtube

Конфлікт ТЦК і футболістів Першої ліги: одного члена команди мобілізували

Футбольний клуб «Хуст» із Першої ліги чемпіонату України поскаржився на дії Хустського військкомату.

Заява стосувалася того, що одного з гравців команди, Миколу Сіраша, вчора просто з міського вокзалу забрали співробітники ТЦК і відвезли до призовного пункту.

Відомо, що йому нещодавно виповнилося 25 років, а на початку квітня в Україні набув чинності закон, згідно з яким будь-якого 25-річного, визнаного придатним до служби, можуть мобілізувати.

У футбольному клубі вважають, що мобілізація гравців заважає розвитку спорту.

Зазначається, що команди не хочуть їхати в Хуст через заходи, вжиті їх військкоматом. Вони заявляють, що дії співробітників ТЦК заважають їм організовувати турніри і розвивати цю сферу загалом у країні.

Оперативне керівництво «Захід» відповіло на звинувачення ФК «Хуст», сказавши, що процес отримання мобілізаційних відстрочок суворо регламентований.

Повідомляється, що якщо у спортсмена немає законних підстав і правильно оформленого бронювання, його можуть мобілізувати.

Також там додали, що поки сотні найкращих спортсменів у лавах ЗСУ героїчно б’ються з окупантами, дивно, що футбольний клуб намагається поставити своїх гравців у привілейоване становище по відношенню до інших громадян України.

Автор інформаційного порталу URAUA.INFO

Також Читайте