У Стамбулі знову пообіцяли Одесі десять автобусів

У Стамбулі знову пообіцяли Одесі десять автобусів.

У Стамбулі знову пообіцяли Одесі десять автобусів. Фото: t.me/odesacityofficial

Транспорт та інфраструктура
08 травня 15:11

Під час офіційного візиту до Стамбула мер Одеси Геннадій Труханов привітав Екрема Імамоглу з переобранням на посаду мера на недавніх виборах, а нам знову пообіцяли подарувати десять автобусів. Про це повідомляє пресслужба міськради.

Так, Труханов подякував меру Стамбула за підтримку та солідарність, яку турецький народ демонструє з перших днів повномасштабної війни. Зокрема, за непорушність дії Конвенції Монтре, яка закрила для військових кораблів Босфор та Дарданелли.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Імамоглу запевнив у подальшій підтримці Одеси з боку Стамбула, зазначив, що у найближчих планах – організація передачі десяти пасажирських автобусів, які поповнять комунальний автопарк нашого міста.

Також мери чорноморських міст обговорили поточну ситуацію в Україні, питання безпеки в Чорноморському басейні та перспективи співпраці у секторі логістики, промисловості, туризму, а також у сферах освіти, культури та медицини.

Нагадаємо, що ще у 2017 році під час своєї промови під час урочистого відкриття Стамбульського парку за компанію з президентом України Петром Порошенком, минулий мер Стамбула Кадір Топбаш повідомив, що подарує Одесі 30 автобусів. Але цього так і не сталося.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах