На Одещині сталася пожежа: чи є постраждалі (ФОТО)

Рятувальники за менш ніж годину зуміли загасити полум’я

Сьогодні вранці до служби порятунку надійшло сповіщення про те, що у Березівському районі, в селі Одрадна Балка, по вулиці Садова виникла пожежа. На місце події оперативно прибули пожежники. Про це повідомляє пресслужба ДСНС в Одеській області. 

По прибуттю на місце події рятувальниками було встановлено, що виникло загоряння дерев’яної надвірної споруди. Оперативно ліквідувавши пожежу, вогнеборці запобігли розповсюдженню вогню на поруч розташований житловий будинок..

Від ДСНС залучалась 1 одиниця техніки та 5 вогнеборців, від місцевої пожежної команди “Раухівка” 1 одиниця техніки та 4 чоловіка особового складу.

Наразі причини пожежі та завдані збитки встановлюються. На щастя внаслідок пожежі ніхто не постраждав.

Пожежі на Одещині 

Служба порятунку отримала повідомлення про пожежу, яка виникла на території будинку інтернату в селі Красносілка по вулиці Перемоги. Прибувши на місце події, рятувальники встановили, що загоряння сталося в окремо розташованій котельні. 

Нагадаємо, нещодавно в службу порятунку надійшло повідомлення про пожежу, що виникла в селі Дачне, Одеському районі, за адресою: провулок Лікарняний. Прибувши на місце події, рятувальники виявили горіння невеликої надвірної споруди, де зберігалися дрова.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися