Стало відомо, що відбувається на українсько-білоруському кордоні (ВІДЕО)

Як прикордонники охороняють державний кордон

У Державній прикордонній службі України розповіли, як прикордонники охороняють державний кордон по річці Дніпро, повідомляє портал "Коментарі".

У ДПСУ зазначили, що обстановка на українсько-білоруському кордоні залишається контрольованою. Прикордонники охороняють кордон декількома способами - патрулювання вздовж берега пішки, на катерах та автомобілем, також використовуються БПЛА.

“Найефективніше - це проведення аеророзвідки. Прикордонники можуть подивитися, які фортифікаційні споруди зробили або які дії там відбуваються, порахувати кількість військовослужбовців, техніки, і звісно зняти координати, ухвалити  відповідні рішення, якщо це буде потрібно”, - пояснили у Держприкордонслужбі.  

Зі своєї сторони патрулюють кордон білоруські прикордонники. Інколи наряди можуть “зустрітися”, про один з таких випадків – у відео.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що росіяни намагатимуться підірвати українську мобілізацію та політичну легітимність Володимира Зеленського.

У Головному управлінні розвідки спрогнозували, що у травні РФ застосує “трирівневий” план дестабілізації України, який складається з трьох частин - військової, дезінформаційної та міжнародної. 

Однією з частин плану є дезінформаційна кампанія в Україні. Вона буде спрямована на підрив української мобілізації та політичної легітимності президента Володимира Зеленського. Хоча Конституція дозволяє безстрокове продовження його дії у воєнний час опоненти президента вже наголошують на його вразливості.

Детальніше про плани Росії можна дізнатися за посиланням.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися