close-btn

15 стартапів представлять Україну на саміті SelectUSA

На інвестиційному саміті SelectUSA Україну представлятиме одразу 15 стартапів

15 стартапів представлять Україну на саміті SelectUSA

15 стартапів представлять Україну на саміті SelectUSA Фото: freepik.com

Про це йдеться в повідомленні Міністерства цифрової трансформації України.

«Це наймасштабніша американська інвест-подія, яка відбудеться з 23 до 26 червня у Меріленді. Вже традиційно саміт відвідає й українська делегація. Цього разу Україну представлять 15 технологічних стартапів», — написали в Мінцифри.

Серед переможців відбору опинилися:

15 стартапів представлять Україну на саміті SelectUSA

15 стартапів представлять Україну на саміті SelectUSA

Інвестиційний саміт SelectUSA — це найвідоміший захід у США, покликаний сприяти залученню інвестицій у бізнес, об’єднуючи тисячі інвесторів, компаній, організацій економічного розвитку (ОЕР) та галузевих експертів для укладення угод.

Цікаве по темі: Які стартапи частіше всього виживають на ринку

Участь української делегації в 2024 SelectUSA Investment Summit можлива завдяки зусиллям Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України» разом з Американською комерційною службою за сприяння Міністерства цифрової трансформації України та Українського фонду стартапів.

Нагадаємо, що 14 українських проєктів представлять Україну на конференції VivaTech 2024. VivaTech 2024 – одна з найбільших технологічних конференцій Європи, яка щорічно збирає технократів, інвесторів та всіх, хто вірить у силу технологій для перетворення бізнесу й суспільства. Цього року VivaTech відбудеться з 22 до 25 травня в Парижі (Франція). Україну буде представляти національна делегація із 14 компаній та стартапів, яких обрали за результатами відбору.

Крім того, українські стартапи отримають $10 млн від Google. Google за сприяння Міністерства цифрової трансформації запускає другий етап Фонду підтримки Google для стартапів в Україні. Відібрані компанії отримають до $100 тисяч для підтримки та ведення бізнесу й менторську підтримку від Google. Також стартапи можуть отримати додаткові $350 тисяч у вигляді кредитів Google Cloud.

Ознайомтеся з іншими популярними матеріалами:

Дія.City стане доступнішим для стартапів: що зміниться

Топ-10 стартап-ідей від Reddit на 2024 рік

Дія.Бізнес запустила корисну послугу для українців: як скористатись

google news