Герцог Сассекський Гаррі взяв участь у першому заході, присвяченому 10-річчю “Ігор нескорених” у Великій Британії, а сьогодні він відвідає службу у соборі Святого Павла в Лондоні.

Спочатку планувалося, що Гаррі зустрінеться з батьком, королем Карлом, протягом його візиту, на який просився принц за місяць до приїзду. Однак виявилося, що король занадто зайнятий, щоб мати можливість побачитися зі своїм молодшим сином.

Згідно із повідомленням express.co.uk, король Карл міг би знайти час для зустрічі з принцом Гаррі під час його відвідин Лондона, оскільки запит на зустріч був надісланий кілька тижнів тому. Однак з невідомих причин цього не сталося.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Проте, сьогодні вечірка в саду Букінгемського палацу, куди планується візит короля Карла. Представник принца Гаррі підкреслив, що герцог розуміє зайнятість свого батька і сподівається зустріти його найближчим часом.

Популярне: