Головна Новини Світ НАТО НАТО готує підлість проти України, яку приймуть у Вашингтоні на саміті
commentss НОВИНИ Всі новини

НАТО готує підлість проти України, яку приймуть у Вашингтоні на саміті

НАТО готує проект декларації, яка повинна бути ухвалена учасниками Вашингтонського саміту. Так от, за даними Corriere della Sera, там буде рядок про те, що НАТО не посилатиме своїх військових на війну в Україну

8 травня 2024, 16:07 comments16303
Поділіться публікацією:

За інформацією видання Corriere della Sera, у Вашингтоні на саміті країн НАТО, який має відбутися 9-11 липня буде ухвалена декларація. В ній буцімто прописали пункт, в якому підкреслюється, що Альянс не відсилатиме своїх військових на війну в Україну.

НАТО готує підлість проти України, яку приймуть у Вашингтоні на саміті

НАТО

Окрім того, за інформацією видання, Україну, ймовірно, будуть очікувати й інші зміни, які ухвлять на саміті. Зокрема, як підкреслюють журналісти, наразі головуючим у "групі Рамштайн" є глава Пентагону Ллойд Остін.

Однак, відзначає видання, на липневому саміті буде прийняте рішення передати це завдання штаб-квартирі НАТО в Брюсселі.

Журналісти стверджують, що  цього кроку є практична причина, вона полягає у тому, що 99% матеріалів, які доставляються в Україну, надходять від 32 партнерів Атлантичного альянсу.

"Але є й політичне пояснення: дії західного блоку будуть більш одностайними як в очах вітчизняної громадської думки, так і в очах Володимира Путіна",
- відзначає видання.

Окрім того, за інформацією журналістів, НАТО працюватиме над зміцненням "східного флангу". Вони додають, що із фронту в Україні надходять тривожні новини, і є побоювання, що окупанти можуть прорвати рубежі Сил оборони. Також видання додало, що Харків та Одеса залишаються доступними і легкими цілями для агресіє РФ, так як вони є дуже погано захищені з точки зору протиповітряної оборони.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що НАТО реально боїться не те що приймати, а навіть запрошувати Україну приєднатися до Альянсу. Справа у тому, що Захід ще на початку війни був готовий до того, що Росія захопить Київ. Але не так сталося, як гадалося. Тепер же членство України в НАТО є просто елементом торгу з Росією.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

УКРАЇНЕЦЬ

8 травня 2024, 15:43

Ничего этот лже самит для Украины не даст! Украине скажут потерпите и отдайте... А путинской россии нате возьмите только хватит воевать вот еще вам денег и всяких плюшек. Вот и весь лжесамит очередное фуфло втирание, когда каждому солдату на передовой не говоря о нас Украинцах известно что кремль нужно весь под ноль снести вместе со всеми его обитателями которые туда хоть раз заходили! Была инаугурация так хоть бы раз его бомбанули так нет, крымский мост уже пишут пусть стоит и т.д. свои боеприпасы как не делались так и не делаются, зато население истребляют!


Новини