Окупанти в Маріуполі продовжують знищувати місто, зокрема, цілий квартал, відомий як “Стадіон”. Це призводить до того, що місцеві мешканці опиняються без житла, адже під час зносу будинків їх не враховують.

У міській раді Маріуполя повідомили, що жителі Лівобережного району, де розташований цей квартал, марно звертаються до окупантів з проханнями про допомогу. Їхні будинки попали в список на знесення, але обіцяні компенсації та нове житло отримати не можна через зайнятість окупантів будівництвом іпотечного житла для росіян.

Знос будівель триває на вулицях Азовстальській, Ломізова, Морському бульварі та бульварі Меотиди. Під знесення потрапили не лише житлові будинки, а й дитячі садки та школа №56.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Місцеві мешканці звертаються до окупантів з проханням надати їм нове житло, оскільки вони втратили свої оселі і зараз примушені знаходити тимчасові притулки у знайомих або родичів. Однак окупанти ігнорують їхні прохання, продовжуючи будівництво іпотечного житла для своїх земляків, і залишають місцевих жителів безпорадними на вулицях.

Популярне: