Валерію Залужному присвоїли нове звання: деталі

Чому Валерія Залужного та Ліну Костенко відзначили званнями

На сьогоднішньому засіданні Київська міська рада присвоїла звання “Почесний громадянин Києва” Ліні Костенко та Валерію Залужному. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської міської ради. Фото з “Почесними громадянами Києва” оприлюднив мер Києва Віталій Кличко.

Очільник міста зазначив, що сьогодні столиця, рішенням Київради, висловила свою шану та повагу і нагородила званням “Почесний громадянин Києва” двох людей, які є справжніми моральними авторитетами для киян і всіх українців, – Ліну Костенко та Валерія Залужного. 

“Ліна Василівна протягом багатьох років уособлює незламність та вільну й талановиту душу українців. Дух свободи та сміливості! Валерія Федоровича ми відзначали за його особисті заслуги під час оборони столиці та в захисті державного суверенітету і свободи України. Був дуже радий вручити відзнаки Ліні Костенко та Валерію Залужному вдома у Ліни Василівни”, – пояснив Віталій Кличко.

picture

Нагадаємо, як Віталій Кличко прокоментував дискусійне питання щодо легітимності Президента України та Верховного головнокомандувача Володимира Зеленського після завершення його президентського терміну 20 травня цього року. За словами мера Києва, багато маніпуляцій зараз щодо цього питання він вважає небезпечними, коли в країні війна. Що буде після 20 травня, на думку мера столиці, читайте за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що відбувається на українсько-білоруському кордоні та як прикордонники патрулюють державний кордон по Дніпру. Детальніше про ситуацію на північній частині України читайте за посиланням.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися