Сонячна погода з нічними заморозками: якою буде погода 9 травня

В Україні 9 травня переважатиме суха та сонячна погода завдяки впливу західного антициклону Thomas. Опадів не очікується, а хмарність буде незначною.
 |  Автор: Мальцева Ольга
Сонячна погода з нічними заморозками: якою буде погода 9 травня
Ілюстроване фото / Getty images

У четвер, 9 травня в Україні буде переважати суха та сонячна погода завдяки впливу західного антициклону Thomas. Опадів не очікується, а хмарність буде незначною. Про це повідомила синопткиня Наталка Діденко. 

Читайте також: Верховна Рада подовжила воєнний стан та мобілізацію до 11 серпня

“Проте ясна погода вночі дозволить арктичній повітряній масі доїхати до України та вистудити повітря та навіть підстилаючу поверхню до заморозків. Лише південна частина, Закарпаття та прикарпатські області уникнуть заморозків”, - повідомила вона. 

Вночі 10 травня заморозки очікуються лише на сході, півночі та в центрі України.

Максимальна температура повітря вдень 9 травня становитиме +11+17 градусів, на північному сході подекуди +9+11 градусів, у південній частині та західних областях +15+20 градусів, на Закарпатті до +22 градусів.

У Києві 9 травня погода буде свіжа, ясна, без опадів. Вночі температура опуститься до +2+5 градусів, на околицях можливі заморозки. Вдень також не очікується значного тепла, лише +11,+12 градусів.

Нагадаємо, Кличко нагородив званням "Почесний громадянин Києва" Залужного та Костенко. Міський голова Києва Віталій Кличко, за рішенням Київради, нагородив званням "Почесний громадянин Києва" колишнього головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного та поетесу Ліну Костенко.



Не пропусти інші цікаві статті, підпишись:
Ми в соціальних мережах
x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK