Головна Новини Світ Росія Кадиров заявив, що готує стратегію для застосування на війні в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Кадиров заявив, що готує стратегію для застосування на війні в Україні

Лідер Чечні Рамзан Кадиров заявив, що він нібито готує стратегію, яку будуть застосовувати на війні в Україні. При цьому він цинічно пообіцяв сюрпризи для військових, яких називає "шайтанами"

8 травня 2024, 18:13
Поділіться публікацією:

Лідер Чечні Рамзан Кадиров, який має явні проблеми зі здоров'ям, кажуть, що у нього відмовляють нирки, збирається щось розробляти для ведення війни в Україні.

Кадиров заявив, що готує стратегію для застосування на війні в Україні

Рамзан Кадиров

Як заявив Кадиров у коментарі росЗМІ, він нібито особисто займається розробкою стратегії для застосування у зоні "спеціальної військової операції". За його словами, таким чином він хоче організувати якийсь "сюрприз для шайтанів".

"Я розробляю стратегію. Хочу зробити сюрприз для цих шайтанів. Я від себе це сказав. У нас більше 9 тисяч воїнів там, може у нас вийде завдати гарної шкоди",
— заявив Кадиров.

Нагадаємо, війська Кадирова зганьбилися в Україні, до того ж багато разів. Їх ще називали Тік-Ток військами, оскільки вони лише знімали переможні постановочні відео.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що після інавгурації кремлівського диктатора Володимира Путіна Кадиров заявив, що треба поки що є час захопити Одесу та Харків. Також, на його думку, терористична Росія має "жорсткіше" діяти в рамках її загарбницької війни в Україні.

При цьому, як вважають експерти, Кадиров насправді сказавши про те, що потрібно діяти, поки є час, проговорився. За їхніми словами, ресурс терористичної Росії не безмежний, і вона також змушена поспішати . Тим більше, що Україна має таки отримати допомогу від західних партнерів, і тоді терористичним військам буде набагато важче не те що захоплювати нові території, а й утримати те, що вони зуміли поки що окупувати.

У той же час, відомо, що РФ поки що готує свій так званий великий наступ на кінець травня і початок червня, сподіваючись використати шанс і захопити якнайбільше територій.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

8 травня 2024, 17:37

Вони зараз всі впевнені в своїй перемозі. Перемагає саме тил. Вони дивляться, що відбувається в Україні в тилу - повне болото = застій часів Брежнєва. За 2,5 років зовсім не змінились, навіть нової лайки не вивчили, а без неї жодного речення не здатні сказати. Країна стала у 2 рази меньше, а чиновників більшає і їх розкоші. Навіщо брались, якщо нездатні? Ніби імпотент звабив дівку, а потім підняв вереск, що її колишній, в якого він її звабив: "Він перший напав!". Так, а що робити, якщо 33 роки - цирк! Особливо з головним легітимним клоуном. Окрім понтів - в'ялий орган.


Новини