close-btn

Відома криптоплатформа Mash оголосила про закриття

Mash, постачальник інфраструктури Bitcoin Lightning Network, оголосив про закриття своєї діяльності з 17 травня 2024 року

Відома криптоплатформа Mash оголосила про закриття

Відома криптоплатформа Mash оголосила про закриття Фото: freepik.com, pngwing.com

Компанія радить користувачам забрати свої кошти з платформи до зазначеної дати.

«Ми цінуємо всю вашу підтримку протягом останніх кількох років і плануємо повернутися найближчим часом після переосмислення того, що ми створюємо», — йдеться у заяві компанії.

Для виведення коштів користувачам доступні різні криптогаманці, які підтримують Bitcoin Lightning Network, включно з Cash App, Mutiny Wallet, Kraken Zeus, Breeze, ZBD та Phoenix.

Цікаве по темі: 3 альткоїни, на які варто звернути увагу в травні

Mash розробляє платіжну систему за моделлю pay-as-you-enjoy, спрямовану на творців контенту. У червні 2022 року компанія залучила $6 млн у seed раунді, що очолювала фірма Castle Island Ventures.

Її CEO, Нік Картер, зазначив: «Сьогоднішня система монетизації онлайн-контенту потребує переосмислення. Завдяки своїй масштабованості, ефективності та детальності Bitcoin Lightning Network ідеально підходить для вирішення цих питань, і Mash ефективно її використовує».

Глобальною метою Mash було видалення перешкод у споживанні онлайн-контенту, зокрема через заміну традиційних підписок на біткоїн-інфраструктуру для зниження ролі посередників і підвищення ефективності. Платформа також пропонувала можливість попереднього перегляду контенту до покупки та вбудований криптогаманець для оплати.

Нагадаємо, що Revolut запустив власну криптобіржу. Криптовалютна біржа Revolut X в першу чергу розрахована на професійних трейдерів цифрових активів. Автономна біржа створена, щоб спонукати користувачів торгувати через неї, а не купувати та продавати за допомогою програми Revolut, пропонуючи нижчі комісії. Зокрема, Revolut стягуватиме нульову комісію з того, хто здійснює угоду, і 0,09% з того, хто її бере.

Раніше ми писали, що Vodafone планує інтегрувати блокчейн у смартфони. Компанія хоче це зробити, інтегрувавши криптовалютні гаманці з модулем ідентифікації абонента (SIM-картками).

Ознайомтеся зі нашими популярними матеріалами:

Понад 90% транзакцій зі стейблкоїнами проводяться ботами: дослідження VISA

Binance виключить з лістингу 6 великих торгових пар

Coinbase звинувачують у шахрайських діях

За матеріалами: Incrypted.

google news