RU
 

Сценка про ТЦК. Квартал 95 та дискредитація арміїСюжет

Текст: ,  8 травня 2024, 22:10
0
10562
Сценка про ТЦК. Квартал 95 та дискредитація армії
Фото: Стопкадр из видео
Скандальная сценка квартала

Номер Кварталу 95 під назвою Начальник Рівненського ТЦК шифрується від російських шпигунів, що викликав хвилю критики в суспільстві.

 
Квартал 95 знову потрапив у скандал через невдалу сценку. Цього разу їх критикують не за жарти з української мови, а через сценку про військових. Навесні 2024 року Рівненський міський територіальний центр комплектації та соціальної підтримки (ТЦК та СП) опинився у центрі уваги через відео, на якому начальник ТЦК, полковник ЗСУ Олександр Ярмошевич був зафіксований під час поцілунків із кількома різними жінками у власному робочому кабінеті. Кварталівці спробували обіграти цю історію.
 
Свій шифр
Реальний Ярмошевич після публікації відео написав рапорт про переведення до бойової частини, станом на початок травня 2024 року він служить на фронті в окремій п'ятій танковій бригаді. Командування ОК Захід окремо зазначало, що хоча особисті питання військовослужбовці не повинні вирішувати на робочому місці, претензій до виконання службових обов'язків щодо Ярмошевича не було.
 
У номері Кварталу голова ТЦК “Олександр Вікторович” (справжнє ім'я та по батькові Ярмошевича, роль відіграє Андрій Рибак) нібито “для конспірації” від російських шпигунів та диверсантів вигадав “таємний геніальний шифр – ППО, тобто дотики, поцілунки, обіймашки”. Про це дві актриси - "співробітниці ТЦК" (Ірина Сопонару та Олександра Машлятіна) розповідають третій - "новенькій" співробітниці (Ольга Жуковцова), яка поскаржилася колегам на те, що керівник намагався її поцілувати.
 
Далі Олександр Вікторович та його підлеглі жінки наочно демонструють, як за допомогою шифру ППО передають один одному робочі повідомлення.
 
 
Реакція суспільства
Офіцер ЗСУ Анатолі Штефан, як і багато інших авторів у соцмережах, звернув особливу увагу на ганебне використання форми ЗСУ акторами Кварталу: “Чергове дно пробите. Це не смішно, це пряма дискредитація Збройних Сил України. У цій формі наші герої віддають своє життя”.
 
 
Журналіст, співзасновник партії Демократичний топор Віктор Трегубов емоційно відреагував на жарти Кварталу 95: “Це п*зда. Ну, тобто, я хотів знайти коректнішу відповідність, але ж це навіть не вагіна, це саме вона”.
 
 
Ви можете уявити в Ізраїлі, що якісь коміки під час війни висміюють армію ЦАХАЛ, або США висміють морських котиків і не тільки? — запитує Роман Давиденко.
 
 
Актрису Ірину Сопонару також засудили у соцмережах. У коментарях до Instagram до її знімків у військовій формі, зроблених на зйомках скандального номера гумористичного шоу, українці обурилися невдалими жартами.
 
 
"Для 95-го кварталу форма це для розваги", "Не ганьби форму", - пишуть в Мережі.
 
 
 
СПЕЦТЕМА: Сюжети
ТЕГИ: шутка95 кварталВСУ«Студия Квартал-95»
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі