Головна Новини Світ Росія Російський продюсер кинув Кремль та передумав платити за "підбиті" танки Abrams
commentss НОВИНИ Всі новини

Російський продюсер кинув Кремль та передумав платити за "підбиті" танки Abrams

Володимир Кисельов обіцяв виплачувати окупантам гроші за підбиту західну техніку, але передумав

8 травня 2024, 23:30
Поділіться публікацією:

Володимир Кисельов — продюсер  рок-групи "Земляне", що має скандальну репутацію, тепер забув про свої обіцянки і відмовляється виплатити російському солдату  гроші за ніби знищені ним американські танки Abrams, які використовували  бійці ЗСУ. Про це  інформує російський портал NEFT.

Російський продюсер кинув Кремль та передумав платити за "підбиті" танки Abrams

Володимир Кисельов (фото з відкритих джерел)

В повідомленні зазначено, що  військовий  з Ханти-Мансійського автономного округу (ХМАО) ніби зміг за одну ніч "підбити два танки Abrams". Після  цього журналісти  порталу звернулись до представника Кисельова. запитуючи — коли прийде виплата.

Представники  відділу  комунікацій, коментуючи випадок  журналістам сказали, що сам   продюсер заявив  про винагороду тільки за знищення німецьких танків Leopard, а про Abrams ніби не  домовлялись.

Коментар прозвучав, не зважаючи на те, що й зараз в Мережі є відеоролик, де скандальний  Кисельов, перебуваючи на Петербурзькому міжнародному економічному  форумі в червні 2023 року пообіцяє премії і за Leopard, і за Abrams.

При цьому, Володимир Кисельов ситуацію прокоментував  максимально туманно.

"Ось ви, колеги, і ваші колеги-журналісти є перешкодою, на жаль, для того, щоб такі герої отримували якомога більше заохочення. Замість того, щоб привертати до цього увагу і підтримати Лепса, підтримати Баскова, підтримати "Землян", підтримати Кисельова в його ініціативі, ви влаштовуєте цьому перешкоду з формулюваннями, що це особистий піар або це піар тільки певних людей. А ми ж розраховували з вашою допомогою залучити сюди більше зірок", — процитував портал  скандального продюсера.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Путін виставив у Москві трофейну техніку Заходу

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини