Головна Новини Світ Росія Росіяни скаржаться на атаку дронів та вибухи: що стало мішенню
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни скаржаться на атаку дронів та вибухи: що стало мішенню

Безпілотники вдарили по нафтобазі в Краснодарському краї РФ, почалася пожежа

9 травня 2024, 08:04 comments1208
Поділіться публікацією:

У Краснодарському краї (Російська Федерація) в ніч проти 9 травня пролунав вибух нібито через атаку безпілотників на місцеву нафтобазу. Як передає портал "Коментарі", про це повідомляє низка російських телеграм-каналів.

Росіяни скаржаться на атаку дронів та вибухи: що стало мішенню

Вибухи. Фото: з відкритих джерел

Зазначається, що відповідна нафтобаза, атакована БПЛА, розташована в селі Юрівка на Кубані, уточнюють Telegram-канали Mash та ВЧК-ОГПУ.

Також слід зазначити, що в мережі були оприлюднені кадри цього удару із застосуванням безпілотника або безпілотників по базі. На відео, яке місцеві жителі виклали в соцмережі, можна почути характерний звук мотора, попередньо дрону, після чого прогримів потужний вибух, а в нічному небі був яскравий спалах.

Пізніше російські пропагандисти розповіли, що нібито шість українських дронів "намагалися атакувати" нафтобазу, але їх "посадили" системою РЕБ. Однак деякі БПЛА впали прямо на резервуари в селі Юрівка – і на базі сталася пожежа, стверджують у ЄДДС Анапи.

У РФ повідомили, що на місці працюють 62 пожежники та 20 одиниць техніки. За попередньою інформацією, постраждалих немає.

Варто зазначити, на нафтопереробних заводах та нафтобазах у Краснодарському краї РФ далеко не вперше відбуваються різноманітні вибухи та пожежі. Часто представники влади регіону пояснюють інциденти атаками безпілотників.

Читайте також на порталі "Коментарі" — з кінця квітня — початку травня на російських нафтопереробних заводах після деякої паузи відновився "бавовна". Про що це може свідчити? Чи дійсно США зняли заборону на удари ЗСУ по НПЗ РФ? Видання "Коментарі" розбиралося у цих питаннях, вивчивши думки експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини