Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Силах оборони повідомили про прорив росіян: на якому напрямку
commentss НОВИНИ Всі новини

У Силах оборони повідомили про прорив росіян: на якому напрямку

Російська армія здійснила прорив на фронті. Війська РФ зайшли в Красногорівку.

9 травня 2024, 08:11 comments1343
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Українські сили змогли заблокувати прорив росіян у місті Красногорівка Донецької області. Наразі сили оборони повністю тримають населений пункт під вогневим контролем.

У Силах оборони повідомили про прорив росіян: на якому напрямку

Росіяни прорвали фронт, але були заблоковані українськими силами. Фото з відкритих джерел

Речник оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця" підполковник Назар Волошин в ефірі Армія TV розповів про ситуацію на фронті, зокрема прорив російської армії до Красногорівки.

"Ворог прорвався у місто малими штурмовими групами та засів на території вогнетривкого заводу. Зусиллями наших підрозділів, зокрема 59 бригади, ворога було блоковано і він поки що перебуває там", — сказав Волошин.

Попри порив росіян, вони завдяки діям українських військових відрізані від постачання ресурсів.

"Наші захисники повністю тримають під вогневим контролем і Красногорівку й околиці населеного пункту. За минулу добу захисники знищили близько 30 ворогів на підходах до Красногорівки", — наголосив речник ОСУВ "Хортиця".

За словами Волошина, росіяни також проводять малими групами штурми в районі селища Неталове, куди заходять малими групами. Крім того, російська армія намагається штурмувати східну частину Первомайського. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що німецькі ЗМІ підрахували кількість танків Leopard 1, які отримала Україна. Крім того, вони з'ясували, скільки німецьких танків буде відправлено в Україну до кінця року.

Також "Коментарі" писали про звіт міжнародних експертів щодо застосування хімічної зброї в Україні. Попри заяви України та США з доказами застосування хімічної зброї, міжнародна організація вказала, що вони "недостатньо обґрунтовані".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини