Головна Новини Суспільство Війна з Росією Реванш Росії: у Третій штурмовій насторожили заявою про ситуацію на фронті
commentss НОВИНИ Всі новини

Реванш Росії: у Третій штурмовій насторожили заявою про ситуацію на фронті

Заступник командира 3 ОШБр Максим Жорін вважає, що на фронті чи не найстрашніша ситуація з початку повномасштабної війни

9 травня 2024, 08:22 comments8623
Поділіться публікацією:

Зараз на фронті чи не найстрашніша ситуація з початку повномасштабної війни. Як передає портал "Коментарі", про це у себе в Telegram написав майор ЗСУ, заступник командира З ШБр Максим Жорін.

Реванш Росії: у Третій штурмовій насторожили заявою про ситуацію на фронті

ЗСУ. Фото: з відкритих джерел

"У 2022 році ми побачили несучасну російську армію, "чмонь" та недостатню кількість офіцерів з бойовим досвідом. Але сьогодні перед нами вже зовсім інша армія, бо ворог вчиться та розвивається. Ми втратили багато часу, тягнули з мобілізацією, а ворог готувався  до нового етапу просування військ. Ми не знаємо точних сценаріїв – Харків, Південь, Донбас, чи все разом, ще й з певними наступальними діями на кордоні. Та до наступу вони готуються", — зазначив Жорін.

Заступник командира 3 ОШБр зазначив, що пише це не для того, щоб викликати панічні настрої, бо впевнений, що з цим українці можуть впоратися.

Максим Жорін запевнив, що українські захисники усвідомлюють те, що відбувається і тому посилено готуються, роблять і робитимуть все, що в межах їхніх можливостей, щоб плани ворога були розбиті. При цьому Жорін наголосив, що важливо, щоб вся країна включилася до процесу захисту.

Читайте також на порталі "Коментарі" - ситуація на військових фронтах російсько-української війни залишається складною. Агресор продовжує завдавати масованих ракетно-дронових ударів, намагається розвинути тактичні успіхи на землі, особливо в Донецькій області. На дипломатичних фронтах також не все гладко. Незважаючи на зусилля Заходу зупинити російсько-китайську співпрацю, Пекін продовжує підігравати Москві. І нещодавній візит лідера КНР Сі Цзіньпіна до Парижа, схоже, не виправив ситуацію. Втім, Україна вже довела, що вона стійкий боєць. Наші військові продовжують тримати фронт, а дипломати і вище політичне керівництво – робити зусилля у тому, щоб ми отримали більше допомоги, а справедливий мир став ближче. Портал "Коментарі" обговорив із експертами поточний стан та перспективи російсько-української війни.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини