Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чи відвели Abrams з фронту в Україні: ЗМІ розкрили деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи відвели Abrams з фронту в Україні: ЗМІ розкрили деталі

Бійці 47-ї бригади продовжують задіювати Abrams для знищення російської піхоти і техніки

9 травня 2024, 08:45
Поділіться публікацією:

Американські танки Abrams, як і раніше, перебувають на передовій в Україні. Та інформація, що танки відвели з фронту, оскільки є загроза, що вони будуть знищені російськими безпілотниками, не справдилася. Американська техніка і далі допомагає воїнам нищити окупантів, але танкові битви, в яких танки Abrams перевершують інші, були рідкісними. Як інформує портал "Коментарі", про це пише "Business Insider" із посиланням на військовослужбовця з 47-ї окремої механізованої бригади.

Чи відвели Abrams з фронту в Україні: ЗМІ розкрили деталі

Танки Abrams. Фото: із відкритих джерел

"Усе залежить від ситуації. Річ у тім, ми не б'ємося так, щоб це був суто танк проти танка", — сказав воїн.

За словами бійця, Т-72 навіть "близько не стояв" з Abrams.

Захисник додав, що обстановка на полі бою стала "дуже складною" через перевагу Росії в живій силі і техніці.

"Тому нам доводиться коригувати свої дії. Ці танки призначені насамперед для прямого контакту. Виходите і знищуєте техніку противника", — сказав військовий.

За його словами, за останні кілька днів його команда задіяла свої танки Abrams для знищення російської піхоти і техніки.

Варто зазначити, ще раніше прес-служба 47-ї окремої механізованої бригади в Telegram зазначила, що американські танки Abrams чудово показують себе на полі бою. Україна не збирається їх ховати.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Україна так довго чекала від США 31 танк Abrams, говорилося про те, що саме постачання цієї техніки може зіграти чи не вирішальне значення у війні. І тепер раптом з'явилася новина Associated Press про те, що українське командування ухвалило рішення у непростій ситуації щодо відведення з лінії фронту американських танків Abrams M1A1. Начебто однією з причин такого рішення є використання окупантами БПЛА. Чому Україна могла відвести танки Abrams від лінії фронту? Видання "Коментарі" розбиралося у цьому питанні, проаналізувавши думки експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини