У Львові відключать гарячу воду через гідравлічні випробування

У Львові відключать гарячу воду через гідравлічні випробування

У Львові відключать гарячу воду через гідравлічні випробування Фото: city-adm.lviv.ua

Комуналка
09 травня 10:00
Автор: Юрій Богун

У понеділок, 13 травня, у Львові розпочнуть щорічні гідравлічні випробування теплових мереж. Про це повідомили у Львівській міській раді.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На час проведення гідравлічних випробувань і ліквідації виявлених пошкоджень на трубопроводах буде призупинено подачу гарячої води. Однак, як пояснили у ЛМКП «Львівтеплоенерго», гідравліку організовують так, щоб не все місто одночасно відключити від гарячої води і мінімізувати її відсутність для споживачів.

З 13 травня буде призупинено подачу гарячої води від ТЕЦ-1 (І-й, ІІ-й, ІІІ-й тепловивід) – до 763 житлових будинків. Це:

- Сихівський житловий масив (просп. Червоної Калини, вул. Морозна, Сихівська, Зубрівська, Монастирського, Довженка, Хуторівка, Чукаріна, Хоткевича, Полуботка, Кавалерідзе, Антоненка-Давидовича, Коломийська, Кос-Анатольського, Трильовського, Вернадського, Антонича, Драгана, Скрипника, Освицька);

- вул. Стрийська, Боднарська, Скорини, Гашека, Лазаренка, Сахарова, Куликівська, Єфремова, Героїв Майдану, Лукаша, Моршинська, Кастелівка, Вітовського, Наукова, Володимира Великого та прилеглих до них вулиць (Рубчака, Тролейбусна, Княгині Ольги, Симоненка, Пулюя, Бойчука, Кульпарківська та інші);

- вул. Шафарика, Дж. Вашингтона, Пасічна, Лисеницька, Китайська, Ярошинської, Дністерська, Раковського, Липова Алея, Зелена.

- мікрорайон “Новий Львів” (вул. Чмоли, Тернопільська, Ярославенка, Мишуги, Тиверська, Панаса Мирного, Запорізька, Героїв Крут, Литовська, Литвиненка, Угорська, Навроцького, Віденська, Кам’янецька, Енергетична, Карманського).

Також буде призупинено подачу гарячої води від ТЦ «Північна» – до 256 житлових будинки. Це:

- Шевченківський район Львова – вул. Грінченка, Чигиринська, Мідна, Богдана Хмельницького, Мазепи, Миколайчука, Щурата, Дж. Леннона, Плугова, Студинського, Хвильового, Лінкольна, Тичини, Льняна, Інструментальна, Замарстинівська, Панча, Варшавська, Юрія Липи, просп. Чорновола, Під Голоском, Плужника, Масарика, Окуневського, Кошиця, Сосюри, Липинського, Джерельна, Сорочинська.

Подачу гарячої води споживачам від ТЕЦ-1 і ТЦ «Північна» планують відновити з 18 червня. Однак, як наголошують у Львівтеплоенерго, намагатимуться зробити це швидше.

Також з 13 травня буде призупинено подачу гарячої води мешканцям Залізничного району і мікрорайону Рясне. Тут гідравитимуть мережі, які йдуть від окремих котелень. Подачу гарячої води у цьому районі планують відновити орієнтовно з 27 травня.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах