В очікуванні літа: Volkswagen представив новий будинок на колесах

0
296
Volkswagen California
-->

Вдосконалений для європейського ринку кемпер Volkswagen California отримав більше простору та потужний гібридний двигун.

НОВИНИ, ТЕСТ-ДРАЙВИ, ОГЛЯДИ: НАШ TELEGRAM-канал ПІДПИШИСЬ

Кожна версія оновленого Volkswagen California має намет на даху та дві розсувні двері з москітними сітками, а деякі комплектації мають навіть кухню. При цьому модель стала просторішою за попередню.

Volkswagen California

Усередині задній диван замінено на два окремих сидіння. Салон містить мийку, одноконфоркову газову плиту, шафи та кілька 45-ватних зарядних портів USB-C. У дорожчих комплектаціях є навіть висувна міні-кухня з газовою плитою, двома ящиками та місцем для зберігання речей.

Volkswagen California

Флагманський варіант Ocean поставляється у комплекті з двома акумуляторами для кемпера, двома розетками на 230 вольтів, підігрівом передніх сидінь, відділенням для зберігання на даху, складаним столиком і резервуаром для питної води.

Volkswagen California

Новий кемпер надійде в продаж із трьома варіантами силових агрегатів – як у Multivan. Чотирициліндровий турбодизель потужністю 150 кінських сил і бензинові двигуни потужністю 204 к.с.

Volkswagen California

Нова опція – plug-in гібрид потужністю 245 к.с. доповнено системою повного привода 4Motion.

Стартують продажі нового Volkswagen Tiguan з витратою 0.5л/100км: оголошено ціни

Найдешевший електрокросовер Volkswagen вперше показали на фото: названо ціну

Більше не потрібен: найдешевший автомобіль Volkswagen знімають з виробнитва

Додати коментар