RU
 

Верховна Рада звільнила міністра Сольського

Текст: ,  9 травня 2024, 11:36
0
2324
Верховна Рада звільнила міністра Сольського
Фото: Ярослав Железняк / Telegram
Микола Сольський виступив зі звітом у Раді

Микола Сольський несподівано прийшов до парламенту і перед своєю відставкою виступив зі звітом про виконану на посаді міністра роботу.

Верховна Рада звільнила міністра аграрної політики та продовольства Миколу Сольського. Про це повідомив народний депутат Ярослав Железняк у Telegram в четвер, 9 травня.

За його словами, сам Сольський несподівано прийшов до парламенту і перед своєю відставкою виступив зі звітом про виконану на посаді міністра роботу.

Після його виступу на голосування поставили законопроєкт про відставку міністра. Документ підтримали 273 депутати за необхідного мінімуму 226 голосів.

У свою чергу нардеп Олексій Гончаренко повідомив, що комітет з аграрної політики не підтримав відставки Сольського, а запропонував визначитися з цим питанням у залі. Що і було зроблено.

Нагадаємо, 23 квітня стало відомо, що Миколу Сольського підозрюють у заволодінні державною землею на сотні мільйонів гривень. Він написав заяву про відставку.

Вже 26 квітня суд відправив Сольського під варту, але з можливістю внесення застави в розмірі 75,7 млн гривень. У той же день гроші були внесені і Сольського звільнили з-під варти.

Заступника міністра агрополітики взяли під варту

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

ТЕГИ: УкраинаРадапарламентминиструвольнениеМинагрополитики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі