У ніч на 9 травня безпілотники атакували дві нафтобази у селі Юровка Краснодарського краю РФ. 

Головне за день:

Російські ЗМІ написали, що на одній з нафтобаз після атаки загорілося кілька резервуарів, ніхто з людей не постраждав.

“Київський режим зробив спробу атаки цивільного об’єкту – нафтобази в селі Юрівка під Анапою за допомогою безпілотних літальних апаратів. За даними ЄДДС Анапи, близько 6 БПЛА було придушено, проте дещо впало на території нафтобази. В результаті почалася пожежа – пошкоджено кілька резервуарів. Негайно на місце події прибули спеціальні служби”, – пише місцеве видання “Кубанскіє новості”

Оперштаб Краснодарського краю повідомив, що до ліквідації вогню було залучено 62 особи та 20 одиниць техніки, у тому числі від МНС Росії 25 осіб та 7 одиниць техніки. На місце навіть приїхав мер Анапи Василь Швець, “який особисто займається ліквідацією НС”.  

За даними ASTRA, у ніч на 9 травня в селі Юрівка безпілотники атакували одразу 2 нафтобази, які знаходяться приблизно за 2 кілометри один від одного. 

Також читайте: Удари України по НПЗ Росії роблять те, чого не зробили санкції Заходу

“Так, один безпілотник атакував нафтобазу ТОВ «Лукойл», внаслідок чого один резервуар з нафтою було пошкоджено, стався витік палива, пожежа не виникла. Ще 7 безпілотників атакували вже сусідню нафтобазу – ТОВ “Темп”, вона спеціалізується на зберіганні мазуту. Зайнялися 3 цистерни з мазутом”, – йдеться у повідомленні.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦