Головна Новини Суспільство події Росіяни розмахували прапором РФ в Естонії: вони отримали покарання
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни розмахували прапором РФ в Естонії: вони отримали покарання

В Естонії демонстрація російського прапора вважається прямою підтримкою країни-агресора у війні в Україні.

9 травня 2024, 11:55
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Росіяни їздили по вулицях Естонії на автомобілі з якого розмахували російським прапором. На такі дії громадян РФ відреагували місцеві, які надіслали запит у поліцію. Після порушення провадження двом з трьох росіян призначено штраф.

Росіяни розмахували прапором РФ в Естонії: вони отримали покарання

Росіян покарали за прапор РФ. Фото з відкритих джерел

24 квітня в місті Пярну на місце паркування поблизу торгового центру приїхав автомобіль Ford з якого виднівся російський прапор. Згодом компанія росіян рушила далі та розмахувала прапором РФ проїжджаючи по інших вулицях естонського міста.

Поліція відреагувала на інцидент та порушила справу щодо водія та пасажирів, які їздили з російським прапором по Естонії.

"Наразі поліція завершила провадження щодо двох з них. Їм було призначено грошовий штраф. Щодо ще однієї людини розслідування продовжується. 54-річний чоловік добровільно передав російський прапор поліції, — повідомила естонська поліція.

Як пояснили поліція Естонії, усім відомо, що в країні заборонено демонструвати підтримку російській агресії в Україні.

"Публічна демонстрація символіки держави-агресора є прямою підтримкою конфлікту. Ми рішуче реагуємо на таку поведінку, щоб запобігти виникненню інших правопорушень, конфліктів та їх ескалації", — сказав керівник місцевого відділення поліції Юллар Кютт.

Згідно з естонськими законами, порушення про підтримку та виправдання міжнародних злочинів карається штрафом до 1200 євро або арештом таких осіб.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про росіянина, який напав на українця під час комп'ютерної гри. Яке покарання його очікувало.

Також "Коментарі" писали про те, що в Берліні тимчасово заборонили використовувати український та російський прапори поблизу радянських меморіалів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини