RU
 

Президент Європарламенту прибула до Києва

Текст: ,  9 травня 2024, 11:56
0
988
Президент Європарламенту прибула до Києва
Фото: Руслан Стефанчук / Facebook
Стефанчук і Мецола на вокзалі у Києві

Спікер Верховної Ради Руслан Стефанчук зустрів Роберту Мецолу на залізничному вокзалі у Києві.

Президент Європейського парламенту Роберта Мецола прибула ло столиці України в День Європи. Про це вона повідомила у соцмережі Х у четвер, 9 травня.

"Знову у країні відважних. У Києві в День Європи", – написала голова Європейського парламенту.

Спікер Верховної Ради Руслан Стефанчук зустрів Мецолу на залізничному вокзалі у Києві. У Telegram він зазначив, що Європарламент стоїть на передовій підтримки України та був першою інституцією ЄС, яка виступила за надання країні статусу кандидата на членство в Євросоюзі.

"Європарламент завжди мав сильний голос, коли йшлося про створення міжнародної коаліції на підтримку нашої боротьби за свободу та європейські цінності, коли йшлося про постачання зброї в Україну та посилення санкційного тиску проти Росії", – додав Стефанчук.

Нагадаємо, Європарламент не визнав легітимність Володимира Путіна після так званих "виборів" у Росії. Євродепутати закликали членів Євросоюзу обмежити відносини з російським диктатором вузьким колом питань.

Вибори в Європарламент: на кону - майбутнє ЄС

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

ТЕГИ: УкраинаЕвропаКиевЕвропарламент
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі