На інавгурації президента Росії був присутній двійник Володимира Путіна. Таку думку в ефірі “24 каналу” висловив кандидат психологічних наук Дмитро Попов.

За словами фахівця, він веде спостереження за публічною активністю кремлівського автократа вже майже 10 років і за цей час навчився відрізняти справжнього Путіна від його дублерів.

Як розповів Попов, востаннє глава РФ з’являвся на публіці особисто у грудні 2023 року. Після цього його роль на публіці завжди виконував один із спеціально навчених «клонів», включаючи навіть інтерв’ю Такеру Карлсону.

Фахівець пояснив, що безпомилково визначає дублерів Путіна за геометричними пропорціями обличчя, які неможливо змінити шляхом пластичної операції.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Крім того, несправжнього Путіна завжди видають патерни поведінки. Наприклад, реальний президент Росії не є настільки емоційним, як у розмові з американським журналістом. Також Путін ніколи не стояв би під дощем без парасольки, як це було нещодавно.

Популярне: