Ухилянт, який незаконно переплив річку Західний Буг на Волині, та все ж потрапив до Польщі, був змушений повернутися назад.

Головне за день:

31-річний чоловік, який родом з Сумської області, опинився у Польщі, але польські прикордонники передали його українській стороні. Про це повідомили у Західному регіональному управлінні Державної прикордонної служби.

Читайте також: Мобілізація в Україні: які хвороби дозволяють служити

Деякі військовозобов’язані чоловіки досі не залигають спроб втекти за кордон, аби не бути мобілізованим, поки інші йдуть захищати Україну від навали російських окупантів.

Українські прикордонники помітили чоловіка поблизу українсько-польського кордону і сповістили своїх польських колег, які вже здійснили затримання. Це сталося після того, як 31-річний уродженець Сумщини вирішив незаконно перетнути кордон під час воєнного стану.

Правоохоронці склали на чоловіка адмінпротокол за порушення статті 204-1 КУпАП і вручили повістку до Територіального центру комплектування. Такі випадки не є рідкісними: за день до цього подібним чином спробував потрапити до Польщі ще один уродженець України.

Ухилянти

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦