Головна Новини Суспільство Війна з Росією Українські танкісти "привітали" Путіна з 9 травня (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські танкісти "привітали" Путіна з 9 травня (ВІДЕО)

Танкісти з 33-ї окремої механізованої бригади "привітали" російського диктатора Володимира Путіна на 9 травня.

9 травня 2024, 13:50 comments2959
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російський диктатор Володимир Путін, який розпочав повномасштабну війну в Україні продовжує прославляти культ війни та пропаганди. Одним з головних атрибутів "побєдобєсія" Росії стало 9 травня. Українські танкісти вирішили оригінально "привітати" з цим днем Путіна.

Українські танкісти "привітали" Путіна з 9 травня (ВІДЕО)

Танкісти з України "привітали" Путіна з 9 травня

Українські танкісти з 33-ї окремої механізованої бригади записали відеоролик на якому показали приклади ворожої пропаганди Путіна під час його виступів на 9 травня. 

"Культ війни і пропаганди. Таким стало 9 травня на росії. Замість поваги та шани до жертв Другої світової — "можем павтаріть", а також "на Бєрлін"", — пишуть військові.

У 33-й ОМБр зазначили, що росіяни підтримали режиму Путіна, який веде війну в Україні понад два роки. Проте Українські сили зруйнували прагнення РФ захопити Україну за три дні та продовжують захищати українські території.

"Як наслідок, вже понад два роки ми відбиваємо широкомасштабну війну, яку розв'язав режим путіна та підтримав народ російської федерації. Їхні три дні розбили сила та дух возз'єднаної нації. Українці зупинили план швидкого захоплення. І навіть сьогодні продовжуємо руйнувати їхні спроби наступу", — додають українські військові.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російський диктатор виступив 9 травня у Москві з промовою. Що сказав на параді очільник РФ Володимир Путін.

Також "Коментарі" писали про те, хто зі світових лідерів погодився приїхати до Путіна на 9 травня в Москву для участі в параді до "дня перемоги". Виявилось, що це більшість лідерів тих країн, які приїжджали до РФ минулого року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини