Прогулянка ледь не призвела до трагедії: що сталося на Київщині (ВІДЕО)

Дитина впала з висоти на недобудові

Прогулянка недобудовою для дитини ледь не завершилася трагедією. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Головного управління ДСНС України у Київській області.

У ДСНС розповіли, що у середу, 8 травня, о 20:14 до оперативно-диспетчерської служби Бориспільського району надійшло повідомлення про необхідність  надання допомоги підлітку у м. Переяслав по вул. Петропавлівська.

Прибувши на місце виклику рятувальники встановили, що під час прогулянки недобудовою, дівчина 2008 року народження, через необережність впала орієнтовно з 9 поверху будівлі на 7 поверх.

“Рятувальники на ношах транспортували потерпілу до  автомобіля екстреної медичної допомоги з попереднім діагнозом – закритий перелом тазу. Деталі події  встановлюються”, - повідомили у ДСНС.


Нагадаємо, що рятувальники попереджають громадян про дотримання правил пожежної безпеки та проводять моніторинг в екосистемах. Рейди проводять у Київській області. Які питання контролюють, детальніше читайте за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що мешканців Київської області попередили про два небезпечні явища. Йдеться про надзвичайну пожежну небезпеку та заморозки на грунті. Детальніше про погодні умови в Києві та Київській області читайте за посиланням.

Також у середу, 8 травня, у Бучанському районі Київської області сталася дорожньо-транспортна пригода - є загиблі. Прибувши на місце пригоди рятувальники встановили, що ДТП сталась за участю двох вантажних та одного легкового автомобіля. Детальніше про обставини аварії можна дізнатися за посиланням.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися