Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Не того чекали": у людей, які очікували на росіян пройшла ейфорія
commentss НОВИНИ Всі новини

"Не того чекали": у людей, які очікували на росіян пройшла ейфорія

Після окупації Авдіївки люди, що чекали на російські війська, заявляють, що при Україні було краще.

9 травня 2024, 14:25
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Люди, які могли чекати на росіян в Авдіївці зіткнулись зі справжньою "російською гостинністю" після окупації міста. Про це розповів начальник Авдіївської міської військової адміністрації Віталій Барабаш, який зазначив, що у місті після окупації залишилось близько 700 людей з понад 32 тис., які тут жили до початку повномасштабного вторгнення.

"Не того чекали": у людей, які очікували на росіян пройшла ейфорія

Авдіївка після окупації. Фото з відкритих джерел

Віталій Барабаш в ефірі телеканалу "Еспресо" розповів про ситуацію в Авдіївці після окупації міста російськими силами.

"В Авдіївці залишилось близько 700 людей. Ситуація непроста, тривають постійні перевірки. Вже пройшла ейфорія у більшості людей, які там залишилися, і які дійсно чекали росіян. Навіть ті люди, яким було байдуже вже кажуть, що при Україні було набагато краще. Тому що немає жодних ознак демократії чи того, що до них прийшли "визволителі"", — говорить начальник Авдіївської МВА.

За його словами після окупації Авдіївки деякі жителі обіймали окупантів, однак тепер цих людей виганяють російські солдати. Крім того, у місті посилилась кримінальна ситуація.

"У перші дні окупації було багато роликів, як заходили окупанти, як їх обіймали. Наразі ситуація кардинально змінилася, їх виганяють зі своїх будинків. В місті відбувається мародерство, розкрадається коксохімічний завод. Тобто більшість людей зрозуміли, що не того чекали", — розповів  Барабаш.

За словами Барабаша у пропагандистських роликах сьогодні знімається лише кілька людей до яких немає поваги навіть у тих, хто залишився в окупації в Авдіївці.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що окупанти розпочали активне переміщення техніки у Маріуполі. Партизани розповіли, чого боїться ворог.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

9 травня 2024, 14:04

То кажіть це чиновникам суддям попам депутатам мерам держпенсіонерам і іншим хто ждуть. Вся їх поведінка каже про те що вони думають інакше. Тому вони і далі крадуть, навіть гугняво обіцяний аналог лінії Суровкіна і перетворюють її у стіну Яценюка.


Новини