Співачка сказала, що дуже пишається дівчатами, як і вся країна

Головне за день:

Українська співачка Джамала висловила свою думку про шанси дуету alyona alyona і Jerry Heil на перемогу в міжнародному пісенному конкурсі “Євробачення-2024”. 

Зазначивши, що вона має досвід участі та перемоги в цьому конкурсі, співачка підкреслила, що підтримує обидві виконавиці та навіть ділиться з ними порадами. Проте, вона також відзначила, що для досягнення успіху потрібно удосконалити виступ. 

Співачка Джамала

Джамала висловила впевненість, що, якщо alyona alyona і Jerry Heil проявлять впевненість на сцені, продемонструють сильні вокальні здібності та покращать технічну сторону виступу, вони матимуть всі шанси на перемогу. 

Читайте також: Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024

Також співачка наголосила на важливості враження, яке вони залишать на журі, яке, за її словами, завжди буде прискіпливим та оцінюватиме виступи з професійного погляду.

“Я багато надій покладаю на дівчат. От саме з яким настроєм на сцену вийдуть alyona alyona і Jerry Heil. Мені дуже хочеться, щоб вони були світлими в очах, щоб були на 100% потужними й досконалими у вокалі, в інтонації, технічно”, – додала Джамала. 

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦